Jeff Kober 70 let


Jeff Kober se narodil 18. prosince 1953 v Montaně. Nebyl spokojen se svojí profesí farmáře a tak se v třiceti letech přestěhoval do LA  s touhou stát se hercem.

Kober je všestranný umělec. Maluje, píše, hraje na basovou kytaru a byl jedním z členů rockové kapely "The Walking Wounded". V osobním životě je dvakrát rozvedený a má  jednoho syna. V poslední době se mezi diváky proslavil  zápornou rolí "Joea" v seriálu stanice AMC Živí Mrtví.


18.12.1953
Billings, Montana, USA
Jeff Kober csfd

Topology of SirensChar ManLie ExposedBeze stopBlock IslandSomewhere Only We KnowWhat Still RemainsBeauty MarkLost Cat CoronaRiver GuardSully: Zázrak na řece HudsonKrevní poutoPerfectionRe-CutVýhled odsudRuka mrtvého mužeHory mají oči 2Cesta lásky a nadějeOhnivý oceánWorld Without WavesOsamělý mstitelPřepadení v bouřiDefining MaggieDostZmařená cestaAmerican TragedyDomobranaInfernoKolonieLoganova válka - Čest zavazujeSuverénThe Big FallZlaté pobřežíDemoliceGrázlPancéřová holkaAutomaticHigher EducationThe InnocentKonečná spravedlnostSeznam smrti 2The Baby Doll MurdersZoufaláAngel FireNechci už zpátkyNed Blessing: The True Story of My LifePrvotní sílaLebkouniLucky StiffZmijeŽhavá lagunaŠtvanciHigh DesertWalkerNámořní vyšetřovací služba L. A.Stalo se v Montaně


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Kober: 31.10. 2023 02:19