Jim Rash 52 let


James „Jim“ Rash se narodil 15. července 1970 v městečku Charlotte v Severní Karolíně. Vystudoval Charlotte Latin School ve svém rodném městě a postgraduální studium strávil na Lawrenceville School v New Yersey.

Přesto role, kterou se nejvíc vryl do paměti fanoušků je ze seriálu COMMUNITY. Tady hraje šílenou postavu děkana Peltona, který má zálibu v oblékání ženských šatů. Málokdo ví, že se společně s Nat Faxonem podílel na psaní scénáře pro Clooneyho film DĚTI MOJE. Za práci na tomto filmu se může pochlubit jak nominací na Zlatý Glóbus, tak i vítězstvím Oscara za nejlepší adaptovaný scénář.


15.7.1971
Charlotte, North Carolina, USA
Jim Rash csfd

Project ArtemisBrosKancl domaDlouhý víkendLazy SusanČervený střevíček a 7 statečnýchBernard and HueyCaptain America: Občanská válkaLooney Tunes: Králíkův útěkPírkovo dobrodružstvíNezapomenutelné prázdninyWorst. Prom. Ever.Open BooksThe Slammin' SalmonHackettZprávy TV OnionChechtákCook-Off!DevítkySkóruj!PartneřiŠkola superhrdinůAlligator PointSketch Pad 2Expres fotoMinority ReportS1m0neUlejváciLoomisHarley QuinnMůj táta je lovec mimozemšťanůTacoma FDUglydollsVelmaZlatá devadesátáŽena v domě přes ulici od dívky v okněAmerican Crime StoryAmerická manželka


Aktualizace osobnostního profilu Jim Rash: 19.11. 2023 19:03