Walter Perez 41 let


Americký herec a hudebník mexického původu Walter Perez se narodil 12. července 1982 v South Gate, jen 20 mil jihovýchodně od Hollywoodu. Odjakživa dychtil po umění, od sedmi let tančil flamengo a napodoboval herecké idoly v různých domácích filmech, např. Charlieho Chaplina. Jeho dělničtí rodiče mu nemohli poskytnout formální vzdělání, tak využil služeb umělecké agentury pro znevýhodněné středoškoláky Colors United, kde tři roky tančil, zpíval a hrál. Bakalářský titul získal na Cal State Fullerton v oboru trestní právo. Paralelně v čase studií obrážel různé castingy a vystoupil v několika reklamách a televizních show.

Zapálený herec hraje na klavír a jiné nástroje. Své volno tráví v kruhu svých přátel nejraději v horách kolem Santa Monicy. Blízkými dlouholetými přáteli jsou peruánský idol Peter Pasco a hvězda seriálu V utajení Luis Chávez. Walter si uvědomuje jak je herectví náročné i pomíjivé: „Udržet se v Hollywoodu je dřina a Latino herci to mají ještě těžší. Nechtějí si přiznat realitu a stále zvedají svou laťku.“ V případě, že nebude mít dostatek hereckých příležitostí, s určitostí se uživí ve své profesi. Říká, že ho vždycky fascinovalo prosazování práva.


12.7.1982
South Gate, California, USA
Walter Perez csfd

Heartland CartelWelcome to Our WorldBodiedHolka na stěhováníI Spit on Your Grave III: Vengeance Is MineRoad to JuarezThe Park BenchMission ParkSanitariumTvoje tvář má můj hlasCalifornia WinterMegazkrat: Smrtící výpadekThe AvengersThe Pregnancy ProjectBorn to RaceVrah zůstal po školeNádechFame - cesta za slávouEmilioŽivot je krásnýAugust EveningBig Bad WolfPeklo v podzemíStávkaZbožňuju prachy!RivalsOsudová přitažlivostQuantum LeapZelenáčV plamenechQueen SugarGrimmKriminálka Las VegasNámořní vyšetřovací službaZdravím, dámy!Castle na zabitíŘekaChaosOff the Map


Aktualizace osobnostního profilu Walter Perez: 6.11. 2023 00:50