Melissa McBride 58 let


Melissa Suzanne McBride je americká televizní, filmová herečka a castingová režisérka, která se narodila v americkém městě Lexington, který je druhým největším městem amerického státu Kentucky. Společně se svými třemi staršími sourozenci prožívala šťastné dětství v americkém státě Severní Karolína, ve kterém žila s rodinou od svých šesti let. Po své matce Suzanne Lillian McBride, narozené jako Sagley, zdědila uměleckou stránku své povahy, protože dlouhodobě studovala na historickém místě nazývaném Pasadena Playhouse. Její otec John Leslie McBride byl obchodník a vlastnil svojí firmu.

Nejprve se přihlásila na herecký workshop, aby věděla, jak se prodat na hereckém castingu. Úspěch se dostavil téměř okamžitě, a to díky televizním reklamám, z nichž nejznámější byla reklama na floridský řetězec obchodů s nábytkem s názvem Rooms To Go. Poté se stala mluvčí americké automobilové společnosti Ford Motors, a to až do té doby, než si odehrála svůj televizní debut s postavou Darlene Kellogg v epizodě právnického seriálu Matlock. Do konce 20. století si zahrála v řadě televizních počinů, jako jsou Dawsonův svět, Tajemný příběh z Ameriky a Walker, Texas Ranger.

Od roku 2000 se Melissa rozhodla zkusit něco jiného než herectví a začala pracovat jako castingová režisérka pro společnost Stilwell Casting v Atlantě, a to až do roku 2010. Během svého působení zde vybírala herce převážně pro krátké filmy a reklamy. V roce 2007 ji castingová agentura Finncannon & Associates požádala o konkurz na filmovou adaptaci novely Stephena Kinga Mlha. Melissa se zpočátku této myšlence bránila, ale její tehdejší šéf a fanoušek Stephena Kinga, Annette Stilwell, ji přesvědčil, aby to zkusila. Aniž by to v té době věděla, byla to role, která se pro Melissu stala osudová, a to hlavně díky prvnímu setkání s režisérem Frankem Darabontem, který byl hlavním tvůrcem první série amerického zombie seriálu s názvem Živí mrtví. V tomto seriálu si Melissa zahrála její nejslavnější roli Carol Peletier.

Melissa je vysoká 167 centimetrů a je narozená ve znamení Blíženců. Je svobodná a nemá ani žádnou známost. Společnost jí dělají domáci mazlíčci, kterými jsou dvě kočky a jeden pes. Je vášnivou fotografkou, a to zejména svých domácích mazlíčků, ale také jejích hereckých kolegů na natáčení filmových a televizních počinů. Mezi její další záliby patří vše, co se týká módy, zejména výroba klobouků a také kreslení.


23.5.1965
Lexington, Kentucky, USA
Melissa McBride csfd

The HappysThe Reconstruction of William ZeroDelgoŽivoucí důkazMlhaSkandál v katolické školeNathan DixonPiráti ze Silicon ValleyClose to DangerÚnosV očistciMutant SpeciesTajemná ženaThe Walking Dead: Daryl DixonŽiví mrtvíŽiví mrtví: Počátek konce


Aktualizace osobnostního profilu Melissa McBride: 18.11. 2023 00:11