Rebel Wilson 44 let


Rebel Wilson se narodila jako Melanie Elizabeth Bownds 2.3.1980 v australském městě Sydney. Živí se jako herečka a spisovatelka, ale proslavila se díky stand-up komediím PIZZA a BOGAN PRIDE.

V roce 2003 se přestěhovala do New York City poté, co získala stipendium na The Second City Centre Training. V roce 2002 se jí dostalo větší pozornosti díky divadelnímu muzikálu The Westie Monologues, který sama napsala.

V Austrálii je především známá díky roli Touly v sérii komedií SBS PIZZA. Zahrála si také v sérii reklam Telstra, které se objevily v Australian Idol 2004 a 2005, v nichž si zahrála postavu šílené školačky.

Poté co se přestěhovala do USA, podepsala smlouvu s hereckým agentem Williamem Morrisem Endeavorem, který ji sehnal  první roli v americkém celovečerním filmu ŽENY SOBĚ (2011). Počátkem roku 2011 se také objevila ve filmu PAŘMENI. Rok poté si zahrála ve snímcích SMALL APARTMENS, STUCK BY LIGHTNING a také v komedii JAK PORODIT A NEZBLÁZNIT SE, kde si zahrála postavu Janice. Dále se připravuje na role ve filmech HOLKY NA TAHU, LADÍME! a DOBA LEDOVÁ 4: ZEMĚ V POHYBU, které budou mít premiéru v druhé polovině roku 2012 a na rok 2013 připravuje komedii PAIN AND GAIN s Markem Wahlbergem a Dwaynem Johnsonem, kde si zahraje Ramonu Eldridge.


2.3.1980
Sydney, New South Wales, Austrálie
Rebel Wilson csfd

Mandle a mořský koníkMaturitní ročníkKočkyKrálíček JojoNo není to romantika?PodfukářkyLadíme 3GrimsbyJak přežít singleNaprosto dokonaléLadíme 2Noc v muzeu: Tajemství hrobkyPot a krevDoba ledová 4: Země v pohybuHolky na tahuJak porodit a nezbláznit seLadíme!Small ApartmentsTohle je válka!Zasažen bleskemPařmeniŽeny soběGhost RiderFat PizzaLes NortonSuper Fun NightWorkaholicsPravidla zasnoubeníBogan PrideCity HomicideThe WedgeWorld Record PizzaPizzaDivoká zvířataTravel Man: 48 Hours in...Bargain!The EE British Academy Film Awards 2022Pooch Perfect USACelebrity IOULOL: AustraliaOscar 2020Pooch PerfectThe Drew Barrymore ShowThe Kelly Clarkson Show2018 Billboard Music AwardsHollywood InsiderIMDb on the Scene - InterviewsMTV Movie & TV Awards 2017The ProjectWWE Tribute to the Troops


Aktualizace osobnostního profilu Rebel Wilson: 2.3. 2024 19:53