Barbora Bobuľová 49 let


Barbora Bobuľová, narozena 29. dubna 1974, je slovenská herečka. Od roku 1995 žije a pracuje převážně v Itálii. Narodila se v Martině na Slovensku, Bobuľová trénovala v Národní divadelní akademii v Bratislavě před přesunem do Itálie v roce 1995. Poté natočila svůj celovečerní filmový debut v italském filmu Princ Homburg, který byl vybrán reprezentovat Itálii v roce 1997 na filmovém festivalu v Cannes.

Bobuľová je spojována s dalšími filmy jako Il Siero della Vanita, Mirka, Poor Liza. Američtí televizní diváci znají Bobuľovou z její hlavní role v Hallmark Hall of Fame filmu Láska a válka, kde hraje Wandu, přítelkyni Erica Newbyho. K jejím dalším televizním počinům patří italská minisérie La Cittadella, La Guerra e Finita a Crociati.

V roce 2008 Bobuľová hrála s Shirley MacLaine ve svém prvním anglicky mluveném filmu, Coco Chanel. Kromě rodné slovenštiny, Bobulová hovoří plynně česky, italsky a anglicky. Také mluví trochu francouzsky a rusky.


29.4.1974
Martin, Československo
Barbora Bobuľová csfd

IdduNikdo mě nemá rádPer il mio beneIl sol dell'avvenireNata per teBradoRodilý vězeňLa Regola d'OroBudeme mladí a překrásníHotel GagarinTutte le mie nottiLasciami per sempreNekonečná jako vesmírNevinná srdcePo válceIl mio vicino del piano di sopraIl mondo fino in fondoNaše dětiČerné dušeUna piccola impresa meridionaleUzavřený kruhImmaturi - Il viaggioNa hraněHlavně klid!NedospělíLe ultime 56 oreLáska a fackyVšechny jsou zadanéCoco ChanelIl sangue dei vintiMade in ItalyManuale d'amore 2 (Capitoli successivi)Fratelli di sangueTřeba i liberoSvaté srdceŽelvy na zádechLa spettatriceOvunque seiIl siero della vanitàMaria Josè, l'ultima reginaLáska a válkaRegina degli scacchiBiblické příběhy: Pavel z TarsuMezi nebem a zemí - Páter PioCizinecA je toPoor LizaKatarína Hudáková odišla na večnosťPrinc HomburgEine kleine JazzmusikInfiltratoKomorný spevákPod agátmiKhakestar-e sabzNesmrtelná tetaTanec lásky a smrtiČierny mníchR.S.C.SvätoplukVlakári


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Bobuľová: 1.4. 2024 17:40