Shirley Knight (1936 - 2020)


Celé jméno této americké herečky zní Shirley Enola Knight. Mládí prožila v Mitchellu a později žila v Lyonu ve státě Texas. Studovala Phillips University, Wichita State University a Theatre School v Pasadeně.

Získala řadu ocenění, včetně Emmy a Zlatého glóbu a dvakrát byla nominována na Oscara. Má dvě dcery, Kaitlin Hopkins a Sophie C. Hopkins, které se také pohybují ve filmové branži.


5.7.1936
Goessel, Kansas, USA
22.4.2020
San Marcos, Texas, USA
Shirley Knight csfd

PeripheryPolicajt ze sámošky 2The Missing GirlMercyRedwood HighwayElevatorBeznadějný troubaThe Melancholy FantasticNaslouchej svému srdciPolicajt ze sámoškySoukromé životy Pippy LeeNot Fade AwayThe Other Side of the TracksKrál videoherNezvaný hostThanks to GravitySudburyA House on a HillDan Show, TheKočka paní AshborovéP.S. Your Cat Is DeadPodivná tajemstvíShadow RealmThe Salton SeaLoomisPolicajtkaStřed světaVysněný svět75 Degrees in JulyManželství z rozumuProměna srdceSvatbaConvictionsLepší už to nebudeSmutný klukDokonalost za každou cenuKdyby zdi mohly mluvitMary & TimOstudné vzpomínkySlib daný CarolynSomebody Is WaitingUninvited, TheĎábelská lestDad, the Angel & MeDěti prérieFudge-A-ManiaObvinění: Proces s McMartinovýmiStuart Saves His FamilyA Part of the FamilyBarva nociBendersObchodníci s dětmiThe Secret Life of HousesThe Yarn PrincessAngel FallsKdyž láska zabíjíZoufalá spravedlnostPád do tmyVražedné pochybnostiZachránit dítě


Aktualizace osobnostního profilu Shirley Knight: 1.11. 2023 01:38