Robert Pastorelli (1954 - 2004)


Robert Joseph Pastorelli se narodil v New Jersey jako potomek italských přistěhovalců. V mládí závodně boxoval a plánoval se svému koníčku věnovat profesionálně. Během svých devatenáctých narozenin ovšem prodělal těžkou autonehodu a její následky sen o sportovní dráze ukončily. Od té doby se začal soustředit na herectví.

Z jeho dalších zapamatovatelných úloh můžeme zmínit Timmonse z westernového, několika Oscary ověnčeného trháku Kevina Costnera TANEC S VLKY, hlavní záporná role detektiva Jimmyho Detilla z akčňáku NA DOSTŘEL s Brucem Willisem, Joey Bustamente v pokračování úspěšné kriminální komedie SESTRA V AKCI 2: ZNOVU V ČERNÉM HÁBITU, Huey Driscoll ve fantasy komedii MICHAEL nebo Johnny Casteleone v akčním snímku LIKVIDÁTOR, kde se objevil po boku Arnolda Schwarzeneggera.

Robert měl již před začátkem své herecké kariéry problémy s drogami, jichž se ovšem dokázal tehdy zbavit. Bohužel se ke své závislosti v pozdějších letech vrátil. 8. března 2004 byl nalezen ve svém domě mrtvý s injekční stříkačkou v ruce. Stalo se tak bezprostředně poté, co policie znovu obnovila vyšetřování nevyjasněné smrti Pastorelliho bývalé přítelkyně, k níž došlo v roce 1999. Herec nikdy nebyl z úmrtí partnerky obviněn, úřady pouze došly k zjištění, že se pravděpodobně jednalo o vraždu a Pastorelli do ní mohl (a nemusel) být zapletený.

Robert Pastorelli se nikdy neoženil, ale zůstaly po něm dvě dcery.


21.6.1954
New Brunswick, New Jersey, USA
8.3.2004
Hollywood Hills, Los Angeles, California, USA
Robert Pastorelli csfd

Buď v kliduPartners and CrimeŽeny proti mužůmJižní PacifikZlatokopové na divoké řeceVnadidloHeistModern VampiresScotch and MilkStačí si přátLikvidátorMichaelThe West Side WaltzThe Yarn PrincessBasic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90'sKořeny zlaNa dostřelSestra v akci 2: Znovu v černém hábituThe Paint JobCena úspěchu dojde!FernGully: Poslední deštný pralesTanec s vlkyMafiánkaMůj život bez tebeDuchPolicajt v Beverly Hills IIRozkacená sudbaVražedný stiskBrakerKalifornské dívkyVzal jsem si modelkuCrackerDouble RushHappily Ever After: Fairy Tales for Every ChildBatmanBeauty and the BeastMurphy BrownMacGyverMiami ViceRemington SteeleHunterPásmo soumrakuCagneyová a LaceyováHardcastle a McCormickKnight Rider


Aktualizace osobnostního profilu Robert Pastorelli: 13.4. 2024 00:04