Amelia Warner 41 let


Amelia se narodila v anglickém Liverpoolu jako jediné dítě britské herečky Annette Eckblomové a welšského herce Aluna Lewise. Její rodiče se rozešli, když byly Amelii čtyři roky a Amelia žila poté dále s matkou, která se s ní přestěhovala do Londýna a Amelia studovala na Royal Masonic School for Girls a v 16 letech přešla na College of Fine Arts. Poté studovala dějiny umění na Goldsmiths College v Londýně. Pro filmový svět byla objevena, když společně se svými přáteli hrála divadlo v Covent Garden, kde ji pozoroval agent a díky němu získala místo v London Royal Court Theatre´s Youth programme.

Několik filmových projektů přinesl Amelii i rok 2005, kdy se objevila jako Shelly v dramatu NÁVRAT, jako Janet v hudebním dramatu STONED a zahrála si také Unu Flux ve sci-fi AEON FLUX. K jejím filmovým počinům z poslední doby patří thriller ZTRACENI V DIVOČINĚ z roku 2007. V tomto snímku hraje Amelia mladou ženu Sophii, která se svým přítelem Alexem (Shaun Evans) cestuje po Austrálii a dvojice se nechá přemluvit záhadným cizincem Taylorem, který je přesvědčí, aby navštívili také vnitrozemí Austrálie. V témže roce si zahrála také v akčním fantasy dramatu PROBUZENÍ TMY. Jejím prozatím posledním filmovým projektem byl snímek ECHO, ve kterém ztvárnila roli Alyssy.

V červenci roku 2001 se provdala za hereckého kolegu Colina Farrella, ale jejich manželství trvalo jen krátce a skončilo ještě v listopadu téhož roku rozvodem.


4.6.1982
Liverpool, England, Velká Británie
Amelia Warner csfd

The EchoProbuzení tmyOpravdová hlava rodinyZtraceni v divočiněAeon FluxNávratStonedLove's BrotherNine LivesDon QuijoteDívka jako tyLorna DooneQuills - Perem markýze de SadeMansfieldské sídloMrtvé probouzetiAristocratsThe Other SideFalling SlowlyMr. Malcolm's ListRomance po irskuMary ShelleyováMaminčin seznamLeading Lady Parts


Aktualizace osobnostního profilu Amelia Warner: 4.4. 2024 01:23