Priscilla Barnes 65 let


Pouhých 170 cm vysoká herečka a producentka Priscilla Barnes se narodila 7.12.1955 ve Fort Dix v New Jersey v USA. Ve škole byla průměrná, ale každý obdivoval její dlouhé nohy a vystouplé lícní kosti a každý ji chtěl vidět jako tanečnici.

"Během natáčení seriálu Three's Company jsem byla velice nešťasná a prožívala jsem těžké deprese, protože se mi nelíbila atmosféra v zákulisí."

Objevovala se převážně v TV seriálech. V roce 1978 ztvárnila jednu z hlavních rolí v seriálu THE AMERICAN GIRLS a tím její kariéra začala stoupat. V letech 1981-1984 hrála jednu z hlavních rolí v seriálu THREE'S COMPANY, kde ztvárnila roli jménem Terri Alden. V roce 1984 jí Steven Spielberg nabídl roli ve filmu Indiana Jones a Chrám zkázy, roli ale nemohla přijmout, protože stále hrála v seriálu Three's Company. Když v roce 1984 skončil, přestěhovala se do Hollywoodu kde žije dodnes. Hrála už v téměž 80 filmech, z nichž můžeme jmenovat například bondovku POVOLENÍ ZABÍJET (1989), drama KŘIŽOVATKA SMRTI (1995), thriller PAVUČINA SMRTI (1998), horor VYVRŽENCI PEKLA (2005) nebo třeba horor ÚTOČIŠTĚ HRŮZY (2008). Působí také na divadelní scéně, hrála například v hrách Born Yesterday, Bus Stop nebo Tramvaj do stanice touha. Od roku 2003 je jejím manželem herec Ted Monte. Zajímavosti: -V roce 1975 dostala nabídku bavit a doprovázet vojáky jedoucí do Aghánistánu. -Její míry jsou 90-61-89. -V roce 1976 žalovala časopis Penthouse za to, že zveřejnili její nahé fotky které byly nafoceny soukromě. -První běžkyně nad 20 let v průvodu Miss Kalifornie. -Její nejbližší kamarádka je Suzanne Somes, známá ze seriálu Krok za krokem.


7.12.1958
Fort Dix, New Jersey, USA
Priscilla Barnes csfd

SpecterJonny's Sweet RevengeHelen AloneDisaster Wars: Earthquake vs. TsunamiFat PlanetHatfieldovi a McCoyovi: Zlá krevThe A PlateKid RacerLáska z výtahuPrvní pesBoží květTom CoolAmeričan v ČíněÚtočiště hrůzyEd Gein: The Butcher of PlainfieldThe VisitationThr3eHeart of the BeholderSex Sells: The Making of 'Touché'Vyvrženci peklaUnseen Evil 2Making of Touche, TheShrink RapThe Back Lot MurdersFinal PaybackSama s cizincemHash Brown'sPavučina smrtiÚspěšný MumfordAva's Magical AdventureDivorce: A Contemporary WesternThe Cowboy and the Movie StarCatherine's GroveStopařiCops n RobertsFlákačiKřižovatka smrtiSingapore Sling: Old FlamesČarodějnická akademieAttack of the 5 Ft.2 WomenErotiqueMei zhenBody TroubleOrlí spáryOtčím IIIPerry Mason: Příběh přelétavého RomeaPovolení zabíjetVládci hlubinPerfect PeopleTraxxWild Women of Chastity Gulch, TheScruplesMilenci na neděliPoslední manželství v AmericeA Vacation in HellDelta FoxSeniors, TheTexas DetourThe Time MachineBeyond Reason


Aktualizace osobnostního profilu Priscilla Barnes: 17.2. 2024 07:53