Kate McKinnon 40 let


Kate McKinnon Berthold se narodila 6. ledna 1984 v městečku Sea Cliff ve státě New York ve Spojených státech amerických. Byla zde i vychována svými rodiči, Laurou Campbell a Michaelem Thomasem Bertholdem. Matka byla učitelkou ve večerní škole a otce architektem. O pár let později rodila zaznamenala další přírůstek v podobě mladší Katiny sestry, Emily. V 18 letech její rodinu však stihla velká tragédie, když Katin otec zemřel.

V roce 2007 se dostala do pořadu stanice Logo, BIG GAY SKETCH SHOW, ve kterém vystupovala po všechny tři série. A od roku 2008 se stala součástí živých improvizačních vystoupení v newyorském divadle Upright Citizens Brigade Theatre.

Od 12. dubna 2012 se pravidelně objevuje v sketchovém komickém pořadu SATURDAY NIGHT LIVE. Ze všech svých rolí v této show je známá hlavně díky imitaci známých celebrit, jako jsou Justin Bieber, Ellen DeGeneres, Angela Merkel nebo Hillary Clinton.

Větší filmová role ji potkala až v roce 2014 v komedii LIFE PARTNERS a BALLS OUT. S její rostoucí popularitou však nabírá i její filmová kariéra na vzestupu. V roce 2015 si zahrála v dalších komediích - NE(DOKONALÁ) PARTIČKA a SISTERS, také si střihla cameo roli v pokračování MÉĎA 2, kde hrála samu sebe. Na rok 2016 chystá například GHOSTBUSTERS, ale namluvila také jednu z postav v animovaných ANGRY BIRDS.


6.1.1984
Sea Cliff, New York, USA
Kate McKinnon csfd

BarbieDC Liga supermazlíčkůV bubliněKouzelný školní autobus opět přijíždí: Děti ve vesmíruKouzelný školní autobus opět přijíždí: Spoj paní učitelky FrizzlovéKouzelný školní autobus opět přijíždí: Časové zónyYesterdayŠokující odhaleníFamilyIrreplaceable YouŠpión, který mi dal kopačkyFerdinandHolky na tahuAngry Birds ve filmuHledá se DoryKrotitelé duchůPařba o VánocíchZilionářiMéďa 2Staten Island SummerSégryBalls OutLife PartnersHannah Has a Ho-PhaseMůj nejlepší denJoe vs. CaroleDetroitersKouzelný školní autobus opět přijíždíPřátelé z výškyGriffinoviSimpsonoviThe Venture Bros.Difficult PeopleMoonbeam City: Neonové městoNature CatThe Spoils Before DyingHudson Valley BallersThe AwesomesChina, ILConcierge: The SeriesRobotomy


Aktualizace osobnostního profilu Kate McKinnon: 5.11. 2023 14:09