Kostas Sommer 48 let


Kostas Sommer je adrenalinový nadšenec řecko-německého původu. Jeho matka byla rodilá Němka a otec Řek. Narodil se v Německu, ale s rodiči se přestěhovali do Řecka, kde navštěvoval německou školu v Aténách. V Řecku získal své první zkušenosti s herectvím a modelingem, a to již ve 12 letech. V roce 1995 se přestěhoval do L.A., kde studoval herectví na kalifornské univerzitě UCLA.

Má rád extrémní sporty, jako parašutismus, vodní skútry, motorové čluny, automobilové a motocyklové závody, kaskadérské kousky. Mezi jeho další koníčky patří kickbox, plachtění, přístrojové potápění, atletika a střelné zbraně. Souběžně se svou hereckou kariérou úspěšně podniká, angažuje se v politice a je známým lobbistou v oblasti obchodu.


17.5.1975
Západní Německo
Kostas Sommer csfd

Berlin, I Love YouDer Athen Krimi - Trojanische PferdeLéto v ŘeckuHenry Lee Lucas: Sériový vrah a lhářShoot the DukeBostonský škrtičDeep EndDeuce Bigalow: Evropský gigoloNevěstySuper MammyProdosiesLena - láska mého životaTis agapis mahairiaSafe SexTo spiti dipla sti thalassaApostasi anapnoisI agapi irthe apo makryaExtrémy se Sommerem


Aktualizace osobnostního profilu Kostas Sommer: 25.4. 2024 05:40