Ric Reitz 68 let


Kenric "Ric" Lowell Reitz je americký herec, spisovatel, skladatel, režisér a producent.

Reitzův první profesionální herecký výkon byl v repertoáru s divadelní společností Arts Center v Rochesteru v New Yorku. Od podzimu roku 1977 až do léta 1979 hrál divadelní představení pro dospělé (The Arts Center Theater Co.), a také dětské divadlo (The Tic Toc Players) v Nazareth College Arts Center v Pittsfordu v New Yorku. Během následujících let Reitz cestoval mezi Rochesterem, New Yorkem a Los Angeles, kde usiloval o svou hereckou kariéru až nakonec v roce 1981 přistál v Atlantě v Georgii v roce 1981 spolu s Noel Bagrowski, která se ještě téhož roku stala jeho ženou.

Jeho pokračování na obrazovce začalo s malou rolí v televizním filmu Uzavřený případ a rozrostlo se až na hlavní role ve filmech: Poslední láska Robina Hooda s Kevinem Klinem, Susan Sarandon a Dakotou Fanning, nebo The Devil's Hand s Colmem Meaneym a Rufusem Sewellem nebo také o film Loft s Karlem Urbanem, Jamesem Marsdenem a Rachaelou Taylor. Reitz byl také opakujícím se charakterem v televizních seriálech jako: Revoluce, V těle boubelky nebo Vetřelci z hlubin. Je prezidentem SAG-AFTRA Atlanta (Americká federace televizních a rozhlasových umělců).

Mimo působení na scéně a obrazovce jako člen společnosti Equity a SAG-AFTRA. Je Reitz také členem DGA, WGA, Recording Academy, BMI a Akademie televizních umění a věd. Je předsedou společnosti Ric Reitz Writes, Inc., která získala ocenění za písemnou a produkční společnost, a prezident / ředitel společnosti Sir Fir Books & Music, oceněná dětská hudební a vydavatelská společnost. Konkrétně byl Reitz tvůrcem a autorem dvou dětských titulů: Cesta Sira Douglase Fira a Druhé vánoční štěstí: Symfonická hra. Reitz je také partnerem společnosti Georgia Entertainment Credits, bývalý prezident a člen představenstva v Georgia Production Partnership a bývalý poradní komisař v Georgia Film Advisory.


8.9.1955
Rochester, New York, USA
Ric Reitz csfd

Southern GospelCounty Line: All InThe SystemChristmas Déjà VuWillyho kouzelný světAlieu the DreamerNejvyšší poctaChristmas EverlastingCome SundayFinding Steve McQueenCounty LineHra o všechnoTéměř dokonalé VánoceUlička slávyZakladatelLoftThe Devil's HandBezpečný přístavFrajeři ve VegasPoslední láska Robina HoodaSolaceVánoce v ConwayZlomené městoKočkaKómaLetRaising IzzieTři moulovéČerná mlhaQuarterlife BenVrahouniJonesoviMoje super psycho úžasné šestnáctinyThe People v. Leo FrankFront of the ClassNové sčítání hlasůRodina na prvním místěÚdajná vraždaATLHollis & RaeDeník šílené manželkyBez mobilu ani ránuMr. 3000Jů, vona je chlap28 dníUnshackledVzpomínka na TitányPomíjivá slávaNástrahy láskyVítejte v RosewoodV očistciNavždy spoluPassion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, AŽivot narubyNěmá oběťPro lásku a slávuGrass RootsNápoj lásky č. 9Separate But EqualTen kluk je postrach 2


Aktualizace osobnostního profilu Ric Reitz: 4.4. 2024 22:08