Ania Pieroni 67 let


Ania Pieroni se narodila v rodině střední třídy v Římě, 28. února 1957. Dědeček ze strany otce byl starostou města Pescara, zatímco dědeček z matčiny strany byl německý architekt. Její otec byl členem řádu Maltézských rytířů. Ania navštěvovala základní a střední soukromé katolické školy. Později chodila na střední školu v Římě, kde se jí dostalo klasického vzdělání. Její otec doufal v diplomatickou kariéru, a proto Ania nastoupila na fakultu politických věd.

Těchto deset snímků se stalo pro Aniu Pieroni celou kariérou. Ania se však stala známou ve filmových kruzích i jinak. V roce 1980 se Ania seznámila se socialistou Bettino Craxim (1934-2000). Tento politik poté zastával v období let 1983-1987 post předsedy Rady ministrů. Mezi Aniou a starším Bettinem přeskočila jiskra a Ania pak zrušila i své zasnoubení s hrabětem Robertem Ganciou. Mocný politik Craxi zařídil pro Aniu hotel a pak dokonce malou, ale vlivnou soukromou televizní stanici GBR v Římě. Pod jejím vedením pak působila v letech 1985-1991. Nebylo to na dlouhou dobu, ale po toto období se Ania stala jednou z nejvlivnějších osobností v italské televizi.

Když byl Craxi obviněn z trestných činů týkajících se korupce a nezákonného financování italské socialistické strany (jednalo se o miliardy italských lir a bylo obviněno celkem třináct osob), našel nakonec útočiště v Tunisku a Ania byla jedna z mála lidí, kteří se k němu neotočili zády. Přesto s ním Ania svůj vztah roku 1991 ukončila, neboť se zamilovala do reportéra GBR Osmana Manciniho. Nakonec, se 19. září 2001 stal jejím manželem ocelářský průmyslový magnát Gennaro Moccia.

V roce 2007 Dario Argento nabízel Anie roli v hororu LA TERZA MADRE, ale ta jí odmítla. Nedávno se vrátila Ania do veřejného života s tím, že se účastnila volebních akcí a podporovala kandidaturu Silvia Berlusconiho a Antonio Tajani.


28.2.1957
Řím, Lazio, Itálie
Ania Pieroni csfd

Drákulův sluhaMai con le donneSignore e signoriIl conte TacchiaTemnotaDům u hřbitovaMiracoloni, IInfernoMani di vellutoTaková, jaká jsi


Aktualizace osobnostního profilu Ania Pieroni: 3.4. 2024 19:49