Paul Brannigan 37 let


Narozen 14. září 1986, rodák ze skotského Glasgow, jehož začátky nebyly zrovna nejlehčí. Oba jeho rodiče byli dlouhodobě drogově závislí, on sám začal s drogami v 11 letech. Ve 14 letech měl za sebou vyloučení ze školy, v 16 pobyt ve vězení a dokonce byl členem několika glasgowských gangů.

V roce 2013 získal Paul roli Garetha O'Connora v seriálu z produkce BBC River City. Jeho role měla být jen epizodní, nakonec se však díky svému talentu objevil ve více dílech, než bylo plánováno. V tom samém roce si ještě zahrál menší role ve filmu Sunshine on Leith (opět ze skotského prostředí) a thrilleru Pod kůží (Under the Skin) po boku Scarlett Johansson. V roce 2014 se také objevil v páté řadě irského kriminálního seriálu Love/Hate a britském dramatu Beyond.

Momentálně žije Paul se svou přítelkyní Sherree a jejich synem Leem. Kromě hraní , které mu dalo možnost vymanit se z neutěšeného prostředí, ve kterém vyrůstal, se věnuje práci s mladými lidmi v komunitních a dobrovolnických centrech v Glasgow, kterým se snaží pomoci.


14.9.1986
Glasgow, Scotland, Velká Británie
Paul Brannigan csfd

EdieThe Dark MileScottish MusselBeyondPod kůžíSlunce nad LeithemAndělský podílHnízdečko


Aktualizace osobnostního profilu Paul Brannigan: 11.4. 2024 15:02