Mike "The Miz" Mizanin 43 let


Michael "Mike" Gregory Mizanin se narodil 8. října 1980 v Parmě v Ohiu. Navštěvoval Normandskou střední školu kde byl kapitánem basketbalového týmu. Už jako malý také vynikal v plavání a byl editorem školní ročenky.

Po sedmi letech nepřítomnosti v The Real World/Road Rules Challenge se vrátil Mike do soutěže 4. dubna 2012 aby moderoval Battle of the Exes. To bylo poprvé co zde vystupoval pod jménem The Miz - jeho ringové jméno ve WWE. V roce 2004 následovala účast v reality show BATTLE OF THE NETWORK REALITY STARS a FAKTOR STRACHU. V dubnu 2007 byl soutěžícím v show IDENTITY. O rok později ztvárnil menší roli vyšetřovatele v seriálu od Sci Fi, LOVCI PŘÍZRAKŮ.

V roce 2009 se objevil v dvou epizodách show ARE YOU SMARTER THAN A 5TH GRADER? (obdoba českého soutěžního pořadu Jsi chytřejší než páťák?). 3. března 2010 si zahrál v epizodě seriálu DESTROY BUILD DESTROY. O půlrok později následovala role v H8R. V březnu 2012 se objevil jako hostující hvězda v seriálu AGENTURA JASNO. Dne 31. března se objevil v historicky prvním světovém slizovém zápase na Kids Choice Awards, kde ho porazil Big Show když ho hodil do nádoby plné slizu.

Mike je levák a sám sebe přezdívá jako "Awesome One". Jednou držel WWE titul, třikrát WWE Tag Team titul, dvakrát WWE United States titul, dvakrát World Tag Team titul a v roce 2010 vyhrál zápas Money in the Bank.


8.10.1980
Parma, Ohio, USA
Mike

Zázračný wrestlerSouboj s rodinouThe Marine 6: Close QuartersVoják 5: Bitevní poleScooby-Doo & WWE:Prokletí Speed DémonaSantův malý pomocníkVoják 4: Pohyblivý terčScooby Doo: Záhada kolem WrestlemánieLes reines du ringVoják 3: Na domácí frontěVánoční lovLovci duchůThe Edge and Christian Show That Totally Reeks of AwesomenessWWE Ride AlongSirensSwervedAgentura JasnoKrálovská dvojčataPosel ztracených dušíUndertaker: The Last RideVelký celosvětový úklidUnfiltered with Renee YoungThe Monday Night War: WWE vs. WCWWWE: Best of WWE at Madison Square GardenWWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009WWE Hall of Fame 2023WWE PaybackWrestleMania 39The WheelWWE Day 1WWE Elimination ChamberWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWrestleMania 38Biography: WWE LegendsWWE Elimination ChamberWrestleMania 37CannonballUncool with Alexa BlissWWE BacklashWWE Elimination ChamberWWE Royal RumbleWWE Super Show-DownWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWrestleMania 36The Kelly Clarkson ShowWWE Clash of ChampionsWWE Elimination ChamberWWE FastlaneWWE Hall of Fame 2019WWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE Super Show-DownWrestleMania 35


Aktualizace osobnostního profilu Mike "The Miz" Mizanin: 10.11. 2023 00:50