Jason Wiles 53 let


Jason Wiles se narodil 25. dubna 1970 ve státě Kansas (USA). V Kansasu také navštěvoval katolickou školu. Na střední škole sice hrál dobře fotbal, ale po střední škole se mu už nevěnoval. Ani po maturitě v roce 1988 nevěděl, co bude dělat dál, a tak se stal dočasně stal pečovatelem o městskou zeleň v Kansas City. O dva roky později (1990) se v okolí Kansas City natáčel film Pan a Paní Bridgeovi a Jason se rozhodl pracovat u filmu.

Prvním větším úspěchem je v letech 1995-1996 účast v seriálu BEVERLY HILLS 90210. Jason si zahrál postavu Colina Robbinse ve 32 epizodách. Všechny tyto role mu ale teprve dláždily cestu k jeho zatím největšímu úspěchu. Tím je bezesporu jedna z hlavních rolích v seriálu TŘETÍ HLÍDKA(1999 - 2005). Mladý policista "Bosco," který vyhledává akci a často riskuje svůj život se stal jednou z nejoblíbenějších postav seriálu. Seriál u nás nění moc známý, ale za oceánem se díky němu stal Jason populární.

Následují role v seriálu PRVNÍ PREZIDENTKA (2005) a v thrilleru ZODIAC (2007). V současné době se objevil třeba v zatím nepříliš úspěšném hororu LIVING HELL (2008). Jason je ženatý a se svou ženou Joanne, která pracuje jako literární agentka, má dvě děti.


25.4.1970
Kansas City, Missouri, USA
Jason Wiles csfd

IncarceratedKatie's MomYour Lucky DaySunny DazeZoufalý únosThe JoggerMoniKaOtčímOrganizmZodiacA House DividedHeart of the BeholderThe CommutersMejdan v kuchyniNebezpečný výletThe UnderworldAngel's TideHolé lebkyKopanec a křikRychlejší než vítrRychlá kolaBig Boys Don't CryJednou se vrátíV plamenechNámořní vyšetřovací službaDeputyScreamStalkerThe BridgeCastle na zabitíKriminálka New YorkTaková nenormální rodinkaMyšlenky zločinceMěsto ztracenýchZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiOchrana svědkůArmy Wives


Aktualizace osobnostního profilu Jason Wiles: 7.11. 2023 07:30