Roman Vaněk 55 let


Roman Vaněk se narodil 11. ledna 1969. Po studiu na Střední odborné výtvarné škole V. Hollara v Praze pracoval jako laborant a fotograf v Československé tiskové kanceláři. Spoluzaložil Studentské listy a pracoval také v Lidových novinách jako fotoreportér. V roce 1993 začal podnikat v mezinárodním obchodu, když nejprve dovážel obuv z Brazílie, poté pak od roku 2002 také brazilská vína. Postupem času se také čím dál více zajímal o kulinářství. Absolvovoval kurzy vaření a poté i vystudoval Střední gastronomickou školu v Praze Braníku.

Mimo všechny tyto aktivity také přednáší na mnoha konferencích, školách a institucích. Roman Vaněk trpí atopickým ekzémem. Právě tomuto se věnoval i jeden z dílů cyklu 13. komnata. Jeho díla se dočkala celé řady ocenění nejen v ČR, ale i v zahraničí. Roman Vaněk je ženatý a má dvě dcery.


11.1.1969
Roman Vaněk csfd

Rozum v trouběZmlsané dějinyBlízká setkáníMrazivá tajemstvíRozhovory Luďka StaňkaHlava rodinyJídlo, s.r.o.Máme rádi ČeskoSilný řeči7 pádů Honzy DědkaPeklo na talířiNa nože!Ano, šéfe!Zázraky přírodyOne Man ShowVšechnopártyBarvy životaPrezident BlaníkAž po ušiKancelář BlaníkŠmejdi13. komnataŽivot je hraŽroutiLuxus na talíři


Aktualizace osobnostního profilu Roman Vaněk: 25.4. 2024 12:05