Piper Perabo 47 let


Její matka je Norka a otec Portugalec. Má dva sourozence a to mladšího bratra Adama a sestru Noah. Je zarytá vegetariánka.

Její první hereckou zkušeností je roku 1998 krátkometrážní film SINGLE SPACED. Obrat v její kariéře nastává až očekávanou velkou rolí ve filmu WHITEBOYS. Zásluhou tohoto filmu se z ní stává známější herečka a tak roku 2000 už získává jednu z hlavních rolí fantasy komedie DOBRODRUŽSTVÍ ROCKYHO A BULLWINKLA, kde hraje agentku FBI Karen Sympathy. Ještě téhož roku hraje v komedii DIVOKÉ KOČKY. Zde si zahrála začínající zpěvačku Violet, která si jede do New Yorku splnit svůj životní sen. Nahrávacímu studiu chce předat svoje nahrávky a stát se uznávanou zpěvačkou. Ne všechno jde ale podle jejího plánu a tak začne pracovat jako barmanka v baru Coyote Ugly. Po Divokých kočkách získává další malé role a to ve filmech ZTRACENÁ, ZTRÁTA PAMĚTI, DVANÁCT DO TUCTU, LEGENDA O JIŘÍM A DRAKOVI, SVATBA VE TŘECH, hororu JESKYNĚ či dramatu EDISON.

V současné době ji můžeme vidět v úspěšném filmu DOKONALÝ TRIK režiséra Christophera Nolana, kde si zahrála po boku Hugh Jackmana, Christiana Balea či půvabné Scarlett Johansson.

Podle výčtu jejich filmů je jasné, že Piper zvládá zahrát jak teenagerské role v nenáročných komediích, tak i v nervydrásajících hororech. Nezbývá mi tedy nic jiného než Piper popřát mnoho úspěchů a spoustu nových velkých rolí.


31.10.1976
Dallas, Texas, USA
Piper Perabo csfd

VýbuchWakePád andělaČerný motýlGrizzly zabijákLooper: Nájemný zabijákAshesPřenašečiSordid ThingsProjekt LAZARThe Prince of Motor CityČivava z Beverly HillsThe Matt Baetz ProjectVdáš se, a basta!Dokonalý trikKořeny mafiePrvní sníhDvanáct do tuctu 2JeskyněMimo zákonPerceptionSvatba ve třechDokonalé protikladyLegenda o Jiřím a drakoviZtráta pamětiDvanáct do tuctuFlowersUhoď ji, je to Francouzka!ZtracenáDivoké kočkyDobrodružství Rockyho a BullwinklaFollowersWhiteboysMiliardyYellowstoneThe Big LeapPenny Dreadful: Město andělůUkaž se, Charlie


Aktualizace osobnostního profilu Piper Perabo: 13.3. 2024 22:57