Peta Wilson 53 let


Herečka Peta Gia Wilsonová se narodila 18.11.1970 v Austrálii. Chodila na všeobecnou dívčí katolickou školu v Brisbane. Ona i její bratr Rob byli vedeni svým otcem, který byl armádní důstojník ke sportu. I díky tomu se Peta na střední škole stala nejmladší a také nejlepší hráčkou australské basketbalové ligy. Díky své výšce měla dobré předpoklady prosadit se i jako modelka. Brzy začala předvádět modely pro australské magazíny a později se dostala na přehlídková mola do Evropy.

Po tomto seriálu se již přílišného úspěchu nedočkala. Získala sice roli např. v "Lize vyjímečných" po boku takových hvězd jako Sean Connery nebo malou roličku ve snímku "Superman se vrací", ale její kariéra se ani díky těmto filmům nedočkala vzestupu.


18.11.1970
Sydney, New South Wales, Austrálie
Peta Wilson csfd

Dutch KillsCo skrývá krásaÚtok žralokaGardens of the NightSuperman se vracíFalešné slibyLiga výjimečnýchSouboj o všeMezi námi děvčatyStopy vrahaThe Sadness of SexOne of Our OwnZátarasLoserWoman UndoneNaked JaneTroppoŠestej smyslKriminálka MiamiJonny Zero: Útvar pro zvláštní obětiTemné příběhyBrutální NikitaOther PeopleCizinciHighlanderComic Book Superheroes UnmaskedLiberatorErrand_boyPanel, TheShow Rosie O'Donnellové


Aktualizace osobnostního profilu Peta Wilson: 14.11. 2023 02:49