Karan Brar 25 let


Karan Brar je americký herec. Jeho rodiče Jasbinder a Harinder Brarovi jsou původem z Indie. Má starší sestru Sabreenu. V mládí se učil angličtinu, paňdžábštinu a hindštinu. Mluví s americkým přízvukem. Když byl malý, chtěl se věnovat sportu. Jeho otec mu ale poradil, aby se raději věnoval herectví, protože neměl pro sport dostatečnou fyzičku.

Poprvé si zahrál indického školáka Chiraga Gupta ve filmu Deník malého poseroutky, bylo mu 11 let. Poté se objevil i v jeho pokračováních. V roce 2011 dostal roli indického adoptovaného kluka Raviho Rosse v seriálu Jessie od Disneyho. V původním scénáři měl být Ravi z Jižní Ameriky, ale filmaře na konkurzu zaujmul natolik, že scénář přepsali. Stejnou roli si zahrál i ve spin-off seriálu Táborníci z Kikiwaka.

Epizodní role si zahrál v dalších seriálech od Disneyho jako v Austin a Ally nebo v Hodně štěstí, Charlie. V roce 2014 propůjčil svůj hlas do animovaného filmu Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana a v též roce se setkal s populární youtuberkou Lilly Singh ve videu How I Deal With Kids.


18.1.1999
Redmond, Washington, USA
Karan Brar csfd

Batman: Zkáza GothamuHubieho HalloweenSporStargirlThe F**k-It ListPacific Rim: PovstáníMoje neviditelná sestraDobrodružství pana Peabodyho a ShermanaChilly ChristmasDeník malého poseroutky 3Deník malého poseroutky 2Deník slabochaCleopatra in SpaceMira, královský detektivSchooledTáborníci z KikiwakaYouth & ConsequencesNoční směnaDokonalý SpidermanJessieSofie První


Aktualizace osobnostního profilu Karan Brar: 30.10. 2023 16:53