Mackenzie Foy 23 let


Mackenzie Foy (rodným jménem Mackenzie Christine Foy, kamarádi jí přezdívají Kenzie) je modelka a herečka, která se narodila 10. listopadu 2000 ve městě Los Angeles ve státě Kalifornie. Má ráda žirafy a koně. Mackenzie ve svém volném čase tancuje balet a stará se o své dva psy (Windy a Dusty) a kočku jménem Luna. Díky své rostoucí slávě se vzdělává doma.

Dále se objevila po boku Patricka Wilsona a Very Farmigy v kritikou chváleném hororovém snímku THE CONJURING, který zrežíroval známý režisér hororů James Wan. Momentálně připravuje sci-fi o cestování časem jménem INTERSTELLAR, kde se objeví po boku známých tváří jako Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine nebo Casey Affleck. Tento snímek měl původně režírovat Steven Spielberg, ten ale nakonec otěže přenechal Christopheru Nolanovi. Tato mladá a talentovaná herečka, jejíž kariéra čeká za dveřmi v jednom rozhovoru prozradila, že chce hrát po celý život a jednou by také chtěla zkusit usednout na režisérskou sesli.


10.11.2000
Los Angeles, California, USA
Mackenzie Foy csfd

The Man Who Saved ParisČerná kráskaLouskáček a čtyři říšeJesse Stone: Ztracen v ParadiseMalý princBlack Eyed DogInterstellarLáska s vůní sušenekThe Boxcar ChildrenV zajetí démonůWish You WellO myšce a medvědoviTwilight sága: Rozbřesk - 2. částTwilight sága: Rozbřesk - 1. částHodina duchůFlashForward - Vzpomínka na budoucnostHavaj 5-0V dobrém i zlémThe Kelly Clarkson Show52nd Annual CMA AwardsThe IMDb Show


Aktualizace osobnostního profilu Mackenzie Foy: 5.11. 2023 22:56