Bettina Zimmermann 49 let


Bettina Zimmermann se narodila 31.3.1975 v Německu, ve městečku Großburgwedel blízko Hannoveru. V roce 1994 odmaturovala na střední škole v Hannoveru a odešla na další studia na soukromou hereckou školu v Hamburku. V této době pracovala jako modelka a začala se objevovat ve světě reklamy. V roce 1998 se objevila v televizním filmu DOPPELTES SPIEL MIT ANNE.

V posledních letech jako by se jí staly předurčené dobrodružné a katastrofické filmy, které ale bohužel nemají žádný zásadní průlom v této oblasti kinematografie. V roce 2006 si zahrála ve vedlejší roli snímku BOUŘLIVÝ PŘILIV (skutečný příběh přírodní katastrofy v Německu v roce 1962). O rok později se objevuje opět ve vedlejší roli v italském snímku POMPEJE: ZKÁZA. Rok 2008 a hlavní role v televizním filmu ŠIFRA KARLA VELIKÉHO pojednávajícím o hledání bájného pokladu Nibellungů. Na „notě“ dobrodružných snímků se Bettině Zimmermann daří a proto v roce 2010 ztvárňuje opět hlavní roli ve snímku KOPÍ OSUDU, kde se opětovně objevuje s Fabianem Buschem.

Bettina v současné době žije v Berlíně. V Mnichově je spolumajitelkou boutique "Amber Lounge“. Nadále se věnuje reklamě, kde natočila spoty například pro Premiere World, či Expo 2000. Bettina Zimmermann byla čtyři roky zasnoubena s filmovým producentem Oliverem Berbenem (syn herečky Iris Berben). Od roku 2007 žije s kameramanem Vladimirem Subotičem. Jejich syn se narodil v říjnu roku 2008. Dne 21. 07. 2011 vyšla zprávu o údajném rozchodu Bettiny a Vladimira.


31.3.1975
Großburgwedel, Niedersachsen, Západní Německo
Bettina Zimmermann csfd

Familie Bundschuh - Wir machen AbiturHeritanceKinderüberraschungUpovídaná láskaTrennung auf ItalienischZítra to roztočíme, sousede!Jantarová komnataLe mille e una notte: Aladino e SherazadeCizí holkaFamilie macht glücklichZáhada Severního moře2030 - Ausbeutung der EnkelKopí osuduOsudná zastávka v BangkokuShoot the DukeDetektiv CüpperMein Herz in ChileZtracené městoŠifra Karla VelikéhoNezvěstný milenecPodezřelý z vraždyPompeje: ZkázaBouřlivý přílivEs war Mord und ein Dorf schweigtOkamžik rozhodnutíKdyž tě potká láskaLöwenzahn - Die Reise ins AbenteuerVzdušný mostDen po zítřkuHrdost a vášeňVernunft & GefühlErkan & Stefan gegen die Mächte der FinsternisNádoba bolestiRoztomilá zlodějkaVaya con DiosEine Hochzeit und (k)ein TodesfallHledám tátuMondscheintarifPravidla úspěchuFisimatentenSchuleTodsünden - Die zwei Gesichter einer FrauDoppeltes Spiel mit AnneFamilie AndersKohlrabenschwarzPřípad pro dvaDie Kanzlei


Aktualizace osobnostního profilu Bettina Zimmermann: 6.11. 2023 08:11