Alex Ferris 26 let


Alexander Ferris se narodil ve znamení Býka. S herectvím začal již v šesti letech, když napsal dopis filmovému agentovi a zeptal se ho v něm, jestli by ho zastupoval a agent s tím souhlasil. Jeho první rolí, kterou mu agent domluvil, bylo účinkování v televizním filmu Pět starých známých, kde si zahrál roli malého chlapce po boku Jona Voighta a Ellen Burstyn. Poté jeho kariéra pokračovala v epizodních rolích seriálů Hvězdná brána, Terminal City a v roli mladého Sama Winchestera v seriálu Lovci duchů.

V roce 2009 se objevil v romantickém filmu s prvky sci-fi Zakletý v čase, kde si zahrál mladší verzi hlavního hrdiny Henryho. Ve snímku Deník slabocha si zahrál Colina Lee, který je přítelem jednoho z hlavních hrdinů. Poté jsme ho mohli zahlédnout v dalších epizodních rolích seriálů Heuréka – město divů, Ostrov smrti, Smallville anebo Mistři hrůzy.

Alex Ferris nadaboval množství postav v animovaných filmech a seriálech, např. Upovídaná Marta, Barbie - Příběh mořské panny, T-Rex Express atd. Alex žije v New Yorku, měří 175 centimetrů a jeho koníčky jsou potápění, ragby, košíková, tenis, golf a muškaření.


23.4.1997
Vancouver, British Columbia, Kanada
Alex Ferris csfd

Thirty-SeventeenSigned, Sealed, Delivered: The Impossible DreamManželská lestDěsivé podezřeníIn Their SkinZabiják z dálnice I-5Barbie - Příběh mořské pannyDeník slabochaNárod snílkůVíla ZuběnkaZakletý v časeŽivot naplnoPassion´s WebPřehlíženýFallenRodinná dovolená a jiná neštěstíX-Men: Poslední vzdorVražedné vzpomínkyPět starých známýchMan Dancin'Cedar CoveHeuréka – město divůSvatyněOstrov smrtiSmallvilleT-Rex ExpressUpovídaná MartajPodLáska je LáskaZixx: Level ThreeLovci duchůMistři hrůzyHvězdná bránaTerminal CitySwimming Lessons


Aktualizace osobnostního profilu Alex Ferris: 2.11. 2023 19:19