Tina Barrett 47 let


Tina Barrett se narodila 16. září 1976 v západním Londýně. Její rodiče pracovali v showbusinessu. Již jako dítě začala navštěvovat klasický balet. Měla však raději moderní tanec, proto vystudovala londýnskou uměleckou školu. Již v dobách, kdy studovala na škole, se začala živit jako modelka. Proslavila se jako členka úspěšné teenagerské skupiny S Club 7.

Tina Barrett si také zahrála v několika filmech s produkce Walta Disneye a v několika reklamách. Má ráda vodní pólo, italskou kuchyni, ráda nakupuje a poslouchá zpěváka Puffa Daddyho. Její nejoblíbenější hudební skupinou jsou Destiny´s Child. Ráda se podívá na INTERVIEW S UPÍREM a MĚSTEČKO SOUTH PARK.


16.9.1976
Londýn, England, Velká Británie
Tina Barrett csfd

Bezva partaSmash Hits Poll Winners Party 2002AladdinS Club 7: Artistic DifferencesNejvětší obchodní dům na světěAť žije S Club!SmileS Club 7 v HollywooduS Club 7 v L.A.S Club 7 v MiamiParty at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham PalaceS Club 7: S Club Party LiveIt's Only Rock 'n' RollPlanet PopS Club 7 in New ZealandS Club 7 - It's an S Club ThingS Club 7: Bring It All Back (To You)S Club 7: S Club PartyS Club 7: YouDon't Stop MovinNever Had a Dream Come TrueS Club 7: Have You EverS Club 7: Bring It All BackS Club 7: Two in a MillionS Club 7: You're My Number OneS Club 7: ReachNational Lottery Christmas CrackerPop Goes ChristmasRecord of the Year 2001, TheThe Saturday ShowCD:UKSo Graham NortonNight FeverTop of the Pops


Aktualizace osobnostního profilu Tina Barrett: 4.4. 2024 19:45