Barbara Bouchet 80 let


Tato půvabná blonďatá herečka je původem sudetská Němka a na svět přišla během druhé světové války v dnešním Liberci jako Barbara Goutscher. Po válce byla její rodina násilně vystěhována do Německa a odtud emigrovala za lepším životem do amerického San Franciska.

V 60. letech se nejprve stala úspěšnou modelkou. Objevovala se na titulních stranách časopisů a v televizních reklamách. Jedenkrát fotila i pro časopis Playboy. Svůj filmový herecký debut si odbyla v roce 1964 ve hvězdně obsazené muzikálové komedii DOLAROVÁ MANŽELSTVÍ. Vzápětí se stala vyhledávanou herečkou do vedlejších rolí krásných dívek. Z výraznějších postav můžeme zmínit třeba Moneypenny – sekretářku agenta 007 v netradiční bondovce CASINO ROYALE, nebo Ursula v na tři Oscary nominovaném muzikálu SLADKÁ CHARITY. Hostovala též v epizodě kultovního sci-fi seriálu STAR TREK. V drtivé většině těchto projektů ovšem plnila spíše dekorativní úlohu a více než herecký talent zde prezentovala svůj dokonalý vzhled.

V roce 1970 se zklamaná poměry v Hollywoodu a přesycená stereotypními rolemi, trvale přestěhovala do Itálie, kde žije dodnes. Zahrála si v mnoha italských snímcích. Na rozídl od Ameriky zde dostala prostor ztvárnit různorodé úlohy a dočkala se i několika hlavních partů. Z její rozsáhlé italské filmografie můžeme zmínit například horor BLACK BELLY OF THE TARANTULA, kde se objevila po boku dalších dvou Bond-girls Claudine Auger a Barbary Bach. V roce 1976 se provdala za filmového producenta Luigi Borghese, z čehož vytěžila další příležitosti před kamerou. V roce 1983 se ve svých čtyřiceti letech nechala nafotit nahá pro italskou verzi časopisu Penthouse a zahrála si vedle Gregory Pecka v koprodukčním válečném dramatu ŠARLATOVÝ A ČERNÝ.

Posléze si dala delší hereckou pauzu a od roku 1985 provozovala vlastní produkční společnost a otevřela si fitness klub v Římě. V roce 2002 se po mnoha letech objevila v americkém filmu. Slavný režisér Martin Scorsese jí svěřil menší roličku v historickém dramatu GANGY NEW YORKU s Leonardem di Capriem a Daniel Day-Lewisem.


15.8.1943
Reichenberg, Sudetenland, Německá říše
Barbara Bouchet csfd

Calibro 9Tolo ToloLáska v ŘíměBabička v mrazákuEasyHledání FellinihoDarkside WitchesDas Wetter in geschlossenen RäumenRewindButterfly zone - Il senso della farfallaGiallo?Vita dispari, LaBastardiCosì vanno le coseProvinciale, LaGangy New YorkuMari del sudŠarlatový a černýDiamond ConnectionHistory of the Erotic CinemaPer favore, occupati di AmeliaCrema cioccolato e pa...prikaPerché non facciamo l'amore?Spaghetti a mezzanotteJsem fotogenickýLa moglie in vacanza... l'amante in cittàLiquiriziaSabato, domenica e venerdìJak ztratit ženu a získat přítelkyniTravolto dagli affetti familiariAppuntamento, L'Diamanti sporchi di sangueAgistri, ToBrogliaccio d'amoreSex s úsměvemSpogliamoci così senza pudorTutti possono arricchire tranne i poveriZuřivá smrtAmore vuol dir gelosiaKachna na pomerančíchL'amica di mia madrePer le antiche scaleLa svergognataQuelli che contanoAncora una volta prima di lasciarciBadessa di Castro, LaIl tuo piacere è il mioRicco (Ajuste de cuentas)Alla ricerca del piacereAnche se volessi lavorare, che faccio?Casa d'appuntamentoCavalla tutta nuda, UnaCool MillionFinalmente... le mille e una notteForza 'G'Il sorriso della ienaLa CalandriaLa dama rossa uccide sette volteMilán, kalibr 9Muka neviňátek


Aktualizace osobnostního profilu Barbara Bouchet: 16.11. 2023 15:52