Angelababy 35 let


Angela Yeung Wing , lépe známá pod jménem Angelababy, je modelka, herečka a zpěvačka. Narodila se v Šanghaji, šanghajské matce a otci z Hongkongu. Otec je čínsko-německého původu. Její otec provozuje módní obchod v Šanghaji. Zajímala se o módu už jako dítě, díky svému otci. V rozhovoru prohlásila: „Můj otec prodává módní oblečení, ráda jsem chodila do jeho obchodu a zkoušela nové oblečení a míchala a přizpůsobovala je. Bylo to zábavné. Myslím, že tak jsem si vyvinula vášeň pro módu“.

Dne 25. 5. 2015 v Qingdao se provdala za herce Xiaoming Huang, se kterým má syna jménem Little Sponge, který se jim narodil v roce 2017.


28.2.1989
Šanghaj, Čína
Angelababy csfd

I RememberBai du renDen nezávislosti: Nový útokFeng šen pangLove O2OMou sha shi shui nian huaBride WarsHitman: Agent 47Running ManSün lung ťüeYou Are My SunshineLove on the CloudShi lian ji rangZrodila se legendaCrimes of PassionYoung Detective Dee: Rise of the Sea DragonZai yi qiFirst TimePi zi ying xiong shou bu qu: Quan mian kai zhanJednoduchý životJian dang wei yeXia ri le you youZui qiang xi shiHot Summer DaysHua tian xi shi 2010Ai zi duo qingPo shi erDivine DestinyTwilightLove the Way You AreThe Wind Blows from LongxiA Murderous Affair in Horizon TowerMy True FriendEntrepreneurial AgeGeneral and ILove Yunge from the Desert


Aktualizace osobnostního profilu Angelababy: 31.10. 2023 17:17