Freddy Rodríguez 49 let


Freddy Rodriguez se narodil 17. ledna 1975 v Chicagu v Illinois. Poměrně mladý a hlavně i malý (měří pouze 168 cm) herec Freddy Rodriguez se již na začátku své herecké kariéry stal jedním z nejvšestrannějších herců Hollywoodu. První větší roli ztvárnil ve snímku Odplata (Payback) z roku 1999, ovšem objevil se na filmových plátnech již v roce 1988, kdy si zahrál v béčkovém americkém hororu The Undertaker.

V roce 2006 si mladého Freddyho Rodrigueze vyhlídlo ostřílené duo Robert Rodriguez a Quentin Tarantino pro své snímky s pracovním názvem Grindhouse. Režisér Robert Rodriguez jej obsadil do svého filmu Grindhouse: Planeta teror.

Rok předtím si zahrál i v úspěšném filmu Emilia Esteveze Atentát v Ambassadoru (Bobby), kde se mohl potkat s hvězdami jako Anthony Hopkins, Lindsay Lohan, Demi Moore, Helen Hunt, Elijah Wood či Sharon Stone.


17.1.1975
Chicago, Illinois, USA
Freddy Rodríguez csfd

Fort BlissCBGB: Kolébka punkuKomando postradatelnýchSeal Team 6: Dopadení Usámy bin LádinaImigrantiPrázdniny za všechny prachyVánoce v New YorkuVíno rokuGrindhouse: Planeta TerorAtentát v AmbassadoruPoseidonScooby-Doo a pirátiŽena ve voděDrsný časyMaskovaný hrdina zasahujeSnílekSpoušťDallas 362Pledge of AllegianceVšechny chtějí PapihoShowboyMimo zákonZeptejte se CindyPro lásku či pro vlast: Příběh Artura SandovalaOdplataJoseph's GiftPoslední mejdanShock TelevisionÚchylSvůdná nenávistMrtví prezidentiProcházka v oblacíchPlot mezi světyThe UndertakerScavengers ReignBullYoung Justice


Aktualizace osobnostního profilu Freddy Rodríguez: 13.11. 2023 08:45