Desmond Harrington 47 let


Tento americký herec se narodil 19. října 1976 ve městečku Savannah v Georgii. Když byly Desmondovi 3 roky, rozhodli se jeho rodiče odstěhovat do jejich rodného města Bronxu (New York), kde začal Desmond navštěvovat církevní školu. Nakonec absolovoval Fordhamovou přípravnou školu, a poté odešel na jezuitskou střední školu. Po té 6 let studoval školu na Manhatten College. Bez jakéhokoli životního cíle začal dělat práci dělníka a barmana. Spolupracovník z baru nabídl Desmondovi, ať s ním chodí na hodiny herectví. A právě tady začala jeho herecká kariéra.

Ve stejném roce získal opět hlavní roli v opět dalším hororovém snímkum jménem LOVE OBJECT (Nikki). Po dalším roce pauzy dostal nabídku na natáčení filmu THREE WAY (Divoká Posedlost), kde si zahrál po boku Ali Larter nebo Dominica Purcella (Prison Break). Jeho zatím posledním filmem se stala komedie s názvem BOTTOMS UP (Až do dna – 2006).

Desmond momentálně žije sám v bytě na jedné z ulic Los Angels se svým psem Ettem.


19.10.1976
Savannah, Georgia, USA
Desmond Harrington csfd

Butterfly in the TypewriterThe Neon DemonTemný rytíř povstalLife Is Hot in CracktownLáska si nevybíráStopky láskyNebezpečná rychlostFort PitPříběhy z USAAž do dnaTaphephobiaDivoká posedlostPach krvePředmět láskyLoď duchůÚdolí stínůDíraKluci v mém životěMy first MisterDrop Back TenMassholesRizikoJohanka z ArkuManhuntJak prostéSlizoun PeteBrooklyn 99OdstřelovačThe Astronaut Wives ClubVšemocnýThose Who KillDexter


Aktualizace osobnostního profilu Desmond Harrington: 5.11. 2023 05:58