Alexandra Holden 46 let


Narodila se 30. dubna 1977 v Northfield, Minesota. Její rodiče jsou Kristi a Barry Holden, její matka se také motala kolem filmu. Alexandra se v 18 letech přestěhovala do Los Angeles. Rok obcházela konkurzy a nakonec získala roli v televizním seriálu MR. RHODES.

Nejvíce je známá díky seriálu PŘÁTELÉ, kde hrála přítelkyni Rosse Elizabeth Stevens. Jejího otce si zahrál Bruce Willis. Dva roky byla provdaná za Johnnyho Stronga. Dalším povedeným počinem je horor SMRT ČEKÁ V BÍLÉM. Od té doby už se výrazně neprosazuje, zahrála si v seriálu CHIRURGOVÉ. Naposledy jsme ji mohli vidět v hororu DARK REEL a v komedii ABSOLVENTKA.


30.4.1977
Northfield, Minnesota, USA
Alexandra Holden csfd

Other MonstersAlways Watching: A Marble Hornets StoryLoadedVraťte mi mé dítěHlasLet GoRozkošná MollyDělat zázrakyAbsolventkaDark ReelFrequency of Claire, TheAll the Days Before TomorrowDead Calling, ASpecialWastedZrádná myslPeep ShowTeorie okenVše, co můžeš chtítLáskou praštěnáMoving AlanSmrt přichází v bílémAmerická zbraňFour ReasonsNebezpečná přáníVýzvaŽába k zulíbáníLincolnská středníEd TVKrása na zabitíKrásná GuinevereZapadákovMá poslední sebevraždaSvatba narubyKriminálka Las VegasNámořní vyšetřovací služba L. A.Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevněVegasNámořní vyšetřovací službaSběratelé kostíFranklin a BashMan Up


Aktualizace osobnostního profilu Alexandra Holden: 17.2. 2024 18:37