Tuppence Middleton 37 let


Tuppence Middleton je anglická herečka, která se narodila dne dvacátého prvního února roku 1987 v Bristolu v Anglii ve Velké Británii Nigelovi a Tině Middleton. Někomu by mohlo připadat její jméno jako oříšek, ale byla tak pojmenovaná podle matčiny přezdívky, kterou měla v dětství.

Svoji hereckou dráhu započala ve svých dvaceti jedněch letech a to v roce 2008, v krátkém tanečním filmu Dance Lessons, kde ztvárnila postavu Alice. O rok později se pak objevila v britské hororové komedii Tormented, kde ztvárnila hlavní děvče Justine Fielding, známou tím, že randila s jedním z nejpopulárnějších chlapců na škole až do chvíle, než zjistila, že jeho kamarád je zodpovědný za vraždy spolužáků.

Důležitým se pro ni stal rok 2009, kdy se objevila v dalším kraťasu. Tentokrát ale od Samuela Abrahamse, který nesl název Connect. Ten byl také nominován na cenu BAFTA za Best Short Film at the 64th British Academy Film Awards.

Dnes ji můžeme znát především díky filmům z roku 2014 a to The Imitation Game nebo vesmírném scifi Jupiter Ascending.


21.2.1987
Bristol, England, Velká Británie
Tuppence Middleton csfd

Lord of MisrulePanství Downton: Nová éraMankPossessorFisherman's FriendsLie of YouPanství DowntonZmizení v Clifton HillDiana a jáVálka vynálezcůJupiter vycházíMI-5: Vyšší dobroDlouhá cesta dolůIntrusionKód EnigmyManželská ránaPopelka v pastiTransZtracená dámaBez záznamuChatroomFirst LightSkeletonsTormentedC*A*U*G*H*TOur HousePoraženíSchatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung)Osmý smyslPhilip K. Dick's Electric DreamsDickensianVojna a mír


Aktualizace osobnostního profilu Tuppence Middleton: 1.11. 2023 13:38