Miles Teller 37 let


Miles Teller narozený 20. února 1987 je americký herec. Teller byl nominován na cenu Chlotrudis za nejlepší vedlejší roli v Awards Chlotrudis 2011 a Discovery Award na filmovém festivalu v Savannah pro jeho roli Jasona ve filmu KRÁLIČÍ NORA.

Teller se poprvé objevil v muzikálu Footloose. Ten byl později zfilmován (FOOTLOOSE: TANEC ZAKÁZÁN) a Tellerovi byla nabídnuta stejná role, kterou hrál v muzikálu. V roce 2009 byl obsazen do filmu PROJECT X. Jeho herecký výkon se líbil režisérům Jonu Lucasovi a Scottu Mooreovi (PAŘBA VE VEGAS) a ti mu v roce 2011 nabídli roli ve svém filmu NAŠROT, tuto roli rád přijal.


20.2.1987
Downingtown, Pennsylvania, USA
Miles Teller csfd

The GorgeSpiderheadTop Gun: MaverickDěkuji za vaše službyHrdinové ohněAlianceKrev šampionaNa dlažběTýpci a zbraněFantastická čtyřkaRezistenceDivergenceRande na dvě nociWhiplash(Ne)zadaníKouzlo přítomného okamžikuNašrotProjekt XFootloose: Tanec zakázánKráličí noraNabídkaToo Old to Die YoungZvláštní poldovéGeneral Phillips: Boots on the GroundWar Dogs: Access GrantedProject X: DeclassifiedProject XpensiveThe Pasadena ThreeMiles Teller: Great Balls of FireOneRepublic: I Ain't WorriedTaylor Swift feat. Chris Stapleton: I Bet You Think About Me (Taylor's Version)9 KissesThe Track MeetThe 28th Annual Critics' Choice AwardsFront Row FlynnHollywood Insider32nd Film Independent Spirit Awards2016 MTV Movie Awards2015 MTV Movie AwardsOscar's Red Carpet 2015The 87th Annual Academy AwardsThe Late Show with Stephen Colbert2014 MTV Movie Awards2014 MTV Movie Awards Pre-ShowThe 40th Annual People's Choice AwardsOk! TVDish NationGeekRockTVJanela IndiscretaRed Carpet ReportE! Živě z červeného koberceWGN Morning News


Aktualizace osobnostního profilu Miles Teller: 16.12. 2023 11:21