Marin Ireland 44 let


Marin Yvonne Ireland je americká filmová, televizní a divadelní herečka, která se narodila v kalifornském městečku Camarillo, které se nachází nedaleko amerického města Los Angeles. Nejvíce se proslavila svou rolí Julie Bowmanové v původním seriálu Amazon s názvem Slizoun Pete.

Poté, co začala svou kariéru v roce 2000, debutovala mimo Broadway v divadelní hře „Nocturne“, kterou vytvořil Adam Rapp. Hra pokračovala po celou dobu svého běhu v Cambridge v Massachusetts. V roce 2009 dosáhla jednoho z největších výkonů své divadelní kariéry ve svém broadwayském debutu „Reasons to Be Pretty“. Hra sleduje čtyři přátele z dělnické třídy, kteří jsou náhle nespokojeni se svým životem a přátelstvím. Hra vznikla souběžně s tématem posedlosti fyzickým vzhledem. Byla nominována na cenu Tony Award pro nejlepší herečku a za svůj výkon získala cenu Theatre World Award.

Marin se narodila ve znamení Panny a měří 168 centimetrů. Byla ve vztahu s divadelním hercem Scottem Shepherdem, se kterým se seznámila při divadelní hře „Troilus a Cressida“, ale vztah nevydržel poté, co ji Sam fyzicky zneužíval. Marin a její matka sdílejí dokonalé pouto. Často spolu chodí nakupovat a navzájem se podporují. Marin a její matka společně chodí na pochody a shromáždění a protestují proti násilí a sexuálnímu obtěžování nebo jakýmkoli sociálním problémům.

Zmínila se, že i když ji herectví baví, pravděpodobně by nikdy nenatočila nic v hororovém žánru, nebo něco, co je příliš mnoho gore. Jedinou výjimkou je, pokud by byl scénář opravdu dobrý, nebo že by byla postava, kterou by hrála, opravdu zajímavá. Přiznala se, že její oblíbenou barvou je černá a že miluje čínské jídlo.


30.8.1979
Camarillo, California, USA
Marin Ireland csfd

Birth/RebirthEileenKostlivecSomewhere QuietPrázdnotaThe Dark and the WickedThe Man in the WoodsIrčanLight from LightPiercingAardvarkFlintPodivíniSollers PointIn the Radiant CitySome FreaksThe PhenomZa každou cenuCe sentiment de l'étéZvláštní příběh rodiny FPoslední K.O.Take CareSkrytá zlost28 Hotel RoomsDruhá šanceJak bude?Sparrows DanceStars in ShortsThe LetterNěco na těch mužích jeIf You Could Say It in WordsNouzový východRachel se vdáváThe UnderstudyZtráta diamantové slzyHolka z předměstíJá, legendaManchurianský kandidátStrážce pořádkuGaslitUmbrella AcademyY: Poslední z mužůDobrý doktorSlizoun Pete


Aktualizace osobnostního profilu Marin Ireland: 30.10. 2023 07:35