Dominik Turza 41 let


Dominik Turza, známý také jako DJ Roxtar, je český DJ, herec a moderátor. Nejdříve studoval na soukromé taneční konzervatoři TCP, poté přešel na Obchodní akademii. Po maturitě pokračoval ve studiích na Vyšší odborné škole herecké v Praze.

Jako mnozí umělci, ani on se nevyhnul závislosti na drogách a alkoholu. Na začátku roku 2020 nastoupil do léčebny, kde s k jedné z terapií používaly maňásci. Dominik následně nazpíval píseň „Korona firus“, v jejímž videoklipu vystupoval právě zmíněný maňásek, kterého pojmenoval Adolfeen. Jelikož mu video přineslo úspěch, následovalo několik dalších videí s Adolfeenem v hlavní roli. Adolfeen získal tisíce fanoušků a dokonce i vlastní pořad na Prima COOL s názvem Nečum na mě show.

Dominik Turza je rozvedený a žije v Praze s přítelkyní.


9.3.1983
Praha, Československo
Dominik Turza csfd

HasičiPrvní krokOrdinace v růžové zahraděPražský výběr - Symphony Bizarre13. komnataIva Frühlingová feat. DJ Roxtar: Jenom mezi mámaAdolfeen: Corona FirusSeven: Lost HeroNárod sobě - kultura toběSuperlesHvězdná talkshow s Dejvem a JančouNečum na mě showKarlos ShowMikýřova úžasná pouť internetemProstor XMezi půlky7 pádů Honzy DědkaBackstageTalentmania


Aktualizace osobnostního profilu Dominik Turza: 11.11. 2023 04:04