Suranne Jones 45 let


Sarah Anne Jones (narozena 27. srpna 1978, Chadderton, Greater Manchester v Anglii) začala svou kariéru rolí Karen McDonald v seriálu CORONATION STREET na stanici ITV1. Po čtyřleté zkušenosti tuto show opustila, aby se mohla jako herečka zdokonalit a nasbírat nové zkušenosti. Vzala i další role v rámci stejné stanice, například v dramatech VINCENT, STRICTLY CONFIDENTIAL či HARLEY STREET.

V současnosti žije v Manchesteru v „150 let staré barabizně“, ale již roku 2010 říkala, že si chce ještě najít byt v Londýně. V době účinkování v Coronation Street se zasnoubila s Jimem Phelanem, se kterým se však brzo poté rozešla. Žije se svým psem Baxterem (Jack Russell teriér) a účastní se mnoha charitativních akcí. Její matce diagnostikovali rakovinu prsu. Suranne spolupracuje s Christian Aid, jezdí do Sierry Leone a Demokratické rebuliky Kongo, kde pomáhá s projekty proti HIV a bojuje za práva žen a dětí.


27.8.1978
Oldham, Velký Manchester, England, Velká Británie
Suranne Jones csfd

Christmas CaroleA Christmas StarLawlessBeautiful ThingLove and a Long ShotDead Clever: The Life and Crimes of Julie BottomleyCelebrate 'Oliver!'MarylandVigilGentleman JackSave MeI AmJarmark marnostiDoktorka FosterováScott and BaileyPro strach nadělánoThe Crimson Field


Aktualizace osobnostního profilu Suranne Jones: 19.4. 2024 05:24