Ramin Karimloo 45 let


Ramin Kamirloo se narodil 19. srpna 1978 v Íránském Teheránu. Když mu byl jeden rok, s rodiči se přestěhovali do Ameriky, kde poté vystudoval Alexander Mackenzie High School v Richmond Hille. Jeho velkou láskou byl zpěv a divadlo. Se svojí zpěváckou kariérou začal na různých divadelních projektech a občas i zpíval jako host u méně známých rockových kapel.

V roce 2007 se znovu vrátil k muzikálu Fantom Opery, tentokrát ale nehrál Raoula ale Fantoma osobně. Jeho emotivní způsob podání a herecký výkon ho vynesl do fanouškovského nebe a dostal nominaci "Nejlepší herec v Theatregoers' Choice Award". V roce 2009 nahrál muzikálové album Bluebird, kde si zahrál vojáka Bena Breagana. V roce 2011 se znovu vrátil ke své, všemi opěvované roli Fantoma při příležitosti 25. výročí muzikálu a jeho pokračování - Love Never Dies. Jeho vlastní album "Ramin", kde sám zpíval i složil hudbu a texty, bylo vydané 9. dubna 2012 ve Velké Británii.


19.9.1978
Teherán, Írán
Ramin Karimloo csfd

BoundThe StratumTomorrow MorningFantom operySpravedlnost v krviLife's Too ShortFantom operyLes Misérables - koncert z LondýnaBroadway Profiles with Tamsen FadalThe 68th Annual Tony AwardsRoyal Variety Performance 2011, TheThe Alan Titchmarsh Show


Aktualizace osobnostního profilu Ramin Karimloo: 23.3. 2024 00:00