Affion Crockett


Affion Crockett se narodil 11. srpna roku 1974 v Severní Karolíně ve městě Fayetteville z populací asi 205.000 obyvatel. Nyní žije v Los Angeles. Affion je herec, raper, spisovatel, komik, tanečník a hudební producent. Ve svých 10 letech se svým starším bratrem začal vyhrávat různé taneční soutěže.

Affion produkoval a hrál ve své vlastní show, která se jmenovala "In the Flow with Affion Crockett". Zahrál si také po boku slavných herců jako jsou Samuel L. Jackson nebo Martin Lawrence. Objevil se za svou kariéru ve spoustě seriálech i filmech.

Affiona můžeme zahlédnout v několika filmů od bratrů Wayansových ( Marlon, Shawn, Damon ), kde si i s většiny s nimi zahrál. Příkladem toho jsou filmy Děsnej dupák, Pár nenormálních aktivit a můžeme se těšit na Haunted House 2 (pokračování pár nenormálních aktivit), kde si opět zahraje po boku Marlona Wayense, kterého většina zná jako Shortyho z filmu Scary Movie.

Affion Crockett csfd

Always a BridesmaidSame DifferenceTwas the Chaos Before ChristmasUndercover Brother 2A Boy. A Girl. A Dream.Padesát odstínů černéDokonalý svědek s.r.o.Pár nenormálních aktivit 2School DanceNational Lampoon Presents: Surf PartyPár nenormálních aktivitVýdejna zavazadelMac & Devin Go to High SchoolTohle je válka!Dance FuHome GameFreaknik: The MusicalDěsnej dupákEndless BummerBar StarzLife and Times of Marcus Felony Brown, TheNikdy to nevzdávejV rytmu souluVítej domaUniversal RemoteYoung CesarDead & DeaderMatthew 26:17Slečna Drsňák 2: Ještě drsnějšíPro lásku k penězůmCharlieho andílciBáječná létaCo děláme v temnotáchBlack-ishJeff & Some AliensGriffinoviThe RebelsSketchyPsychologie mezi řádkyRobot ChickenLiga snůUnder One RoofNick Cannon Presents: Short CircuitzKriminálka New YorkThe BoondocksMarried to the KellysThat Was ThenLarry, kroť se


Aktualizace osobnostního profilu Affion Crockett: 2.11. 2023 23:11