Adam Ant 69 let


Adam Ant se narodil 3. 11. 1954. jako Stuart Leslie Goddard. Jeho rodiče se rozvedli když mu bylo sedm let, především kvůli alkoholismu jeho otce. Jeho matka se pak o něj starala sama, a dělala uklízečku. Velice známý fakt je, že chodila uklízet dům Paula McCartneho.

První byl ve skupině Bazzoka Joe jako baskytarista s přezdívkou „Eddie Riff", a potom jako frontman ve vlastní kapele The B-sides. Potom si Adam najal Malcoma McLarena, a začal s první sestavou Adam And The Ants pracovat na svém stylu a svojí hudbě. Malcolm McLaren ho ale později z kapely vyhodil, protože měl s kapelou jiné plány, a Adam mu připadal moc starý. Kapela bez něj nadále vystupovala jako „Bow Wow Wow".

To přichází období Antmanie s jeho novou kapelou The Ant's, a jejich (jeho) dvě nejúspěšnější desky „Kings of the Wild Frontier" a „Prince Charming". Ostatním členům kapely se ale nelíbilo, jam jejich nová hudba směřuje, a kapela se rozpadla.

Adam začal pracovat sólově, měl ještě spoustu úspěšných desek, číslo 1. hitů, klipů, a velkou spoustu fanoušků. Adam už se ale nikdy nevrátil ke svojí pirátsko-indiánské image, což spoustu fanoušků dost mrzelo. Dokonce mu prý byly nabídnuty miliony, jenom aby si ještě někdy namaloval „bílý pruh", ten měl ale na obličeji naposledy v roce 1981. Jeho stylem se pak později inspiroval Johnny Depp jako kapitán Jack Sparrow.


3.11.1954
Londýn, England, Velká Británie
Adam Ant csfd

SweetwaterMožná jsem vrahDrop Dead RockMilenecký uzelDesert WindsKybernetičtí loupežníciHra na zraduKousavá láskaPůlnoční horečkaTrust MeSpellcasterZdivočelý světChladná ocelSlamdanceKočovníci smrtiJubileeBrutální NikitaTajemství Sylvestera a TweetyhoBatmanPříběhy ze záhrobíZapadákovNeuvěřitelné příběhySledge Hammer, policajt s.r.o.The EqualizerTop of the Pops: The Story of 1980Promoter, TheThe Blue Black HussarHow the Brits Rocked AmericaVH-1 Where Are They Now?Punk and the PistolsMotown 25: Yesterday, Today, ForeverAdam Ant - Goody Two ShoesMTV 80s - Top 50 1982 Vs 1986!Pop GoldThe British MastersIch will Spaß - Die 80er-Jahre-Pop-und-Schlagernacht mit Perlen aus Ost und WestVH1 Presents the 80'sGoing Live!Request VideoVideo BeatThe 24th Annual Grammy AwardsMåndagsbörsenAmerican Bandstand


Aktualizace osobnostního profilu Adam Ant: 5.4. 2024 18:27