Daniel Lissing


Daniel Lissing je australský herec, který spatřil světlo světa 4. října roku 1981. Narodil se a vyrůstal na plážích v Sydney.  Od roku 2006 začínal jako herec několika menšími rolemi v místních televizních seriálech, jako je Home and Away, kde si zahrál Davyho, hasiče nebo role Conrada de Groota, snoubence advokátky Tatum Novak (Indiana Evans) v seriálu Crownies (2011). Ve stejné roce se také objevil jako Aiden ve filmu Entwined. O rok později byl obsazen do role poddůstojníka amerického námořnictva Jamese Kinga v seriálu Last resort. Téhož roku se objevil v hlavní roli celovečerního filmu The Cure. Tady si zahrál trochu namyšleného člena výzkumného týmu Ryana Earla, toužícího po mnohem větším uznání.

Časopis Inside Film vybral Daniela jako jednoho z nejlepších nastupujících, hereckých talentů a zcela jistě ho čeká bohatá, herecká kariéra. Za zmínku stojí, že se Daniel rovněž aktivně věnuje muzice a jako zpěvák a kytarista hrál i pro australské vojáky sloužící ve Východním Timoru a na Šalamounových ostrovech. Byl tímto oficiálně vyznamenán za své mírové úsilí přímo Australskými obrannými silami.

Daniel Lissing csfd

Catering ChristmasA Christmas StarZamilované VánoceA December BrideA When Calls the Heart ChristmasJohn Doe: VigilanteSmrtící lékUklízečkaZelenáčZbrojniceMrtvý bodVolání srdceTimelessJak přežít rozvodNebezpečný flirtPoslední základna


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Lissing: 4.11. 2023 14:27