Kieren Hutchison 49 let


Kieren Robert Hutchison sa narodil 9. októbra 1974 v najväčšej metropolitnej oblasti Nového Zélandu, Aucklande, ako druhý syn Sue a Steva Hutchisona. Už ako 14-ročný začal účinkovať v komunitnom divadle, v Northland Youth Theatre strávil tri sezóny v rokoch 1989 – 1993 a v roku 1992 sezónu v Hawkes Bay Youth Drama School.

Účinkoval tiež v menších rolách v seriáloch Young Hercules, Cleopatra 2525, Charmed (Čarodejnice), Ghost Whisperer (Stratené duše), Wildfire, CSI: NY (C.S.I.: Kriminálka New York), Castle (Vtierka Castle) či Grimm.

Okrem seriálov si zahral i v niekoľkých filmoch. V roku 2001 to bola postava Roberta Playera v snímke No One Can Hear You, v roku 2006 Toma v Sea of Fear (More strachu), o dva roky neskôr Dr. Bradley vo filme Polar Opposites (Koniec sveta) a v roku 2009 sa objavil ako Stephen v snímke Flower Girl (Kvetinárka).

Vo voľnom čase hráva squash a kreslí karikatúry. Vytvoril aj karikatúru pre epizódu The Challenge k seriálu The Legend of William Tell, v ktorom stvárnil postavu Williama Tella.


9.10.1974
Auckland, Nový Zéland
Kieren Hutchison csfd

Merry Ex-MasPotemnělé výročíOn PaperKvětinářkaKonec světaSea of FearNikdo tě neuslyšíRyan Hansen Solves Crimes on TelevisionGrimmCastle na zabitíKriminálka New YorkPosel ztracených dušíOne Tree HillMonarch CoveWildfireČarodějkyCleopatra 2525Dobrodružství rodiny RobinsonůMladý HerculesThe Legend of William TellRiding HighXenaShortland Street


Aktualizace osobnostního profilu Kieren Hutchison: 31.10. 2023 21:52