George Coe (1929 - 2015)


George Julian Cohen se narodil v Queens ve státě New York. Jeho divadlení kariéra začala v roce 1957 na Broadway, když vyhrál konkurz na divadelní hru M. Lindsey Woolsey, kde si zahrál po boku herečky Angely Lansbury.  George byl jedním z prvních členů "Not Ready For Prime Time Players", což bylo původní obsazení pořadu Saturday Night Live.

Věnoval se nejen divadlu a filmu ale také dabování. Propůjčil hlas animované postavě v seriálu Archer. Také jste mohli slyšet jeho hlas ve filmu Transformers 3, kde propůjčil hlas Autobot Wheeljack. Také se věnoval nahrávání hlasu pro videohry The Elder Scrolls V: Skyrim, Star Wars: The Old Republic a Guild Wars 2.

George Coe zemřel 18.července 2015 ve věku 86 let po dlouholetém boji s rakovinou.


10.5.1929
Jamaica, Queens, New York City, New York, USA
18.7.2015
Santa Monica, California, USA
George Coe csfd

Chez UpshawTransformers 3: Odvrácená strana MěsíceKomiciCorporate AffairsBig EdenDiamantoví mužiHlasy andělůKód OmegaNick and JaneGospaVýhled skleněným stropemOsudová láskaŠampióniCena štěstíThe End of InnocenceTo My DaughterHollywoodský detektivJmenuji se Bill W.PříbuzníTi, které tu zanechalaTragický letBestsellerSchůzka naslepoUncle Tom's CabinKrev a orchidejeMůj příliš hříšný životRemo Williams: Dobrodružství začínajíVedoucí místoDům PáněHledání ztraceného synaMicki + MaudeListen to Your HeartRage of AngelsSessionsBytostDreams Don't DieDrop-Out FatherThe Country GirlAmatérKent StateKonečná hraPorušený slibRozpoutané pekloBig BlondePrvní smrtelný hříchFrancouzské pohledniceKramerová versus KramerHow to Succeed in Business Without Really TryingStepfordské paničkyArcherWilfredLegenda Korry


Aktualizace osobnostního profilu George Coe: 5.11. 2023 20:28