Zach Woods 39 let


Mládí strávil v Yardley ve státě Philadelphia v rodině klinického terapeuta a zdravotní sestry. Věnoval se jazzové hudbě a chtěl se stát profesionálním trumpetistou. Jeho kariéru však ukončila rovnátka, se kterými už nedokázal hrát.

Sociální nešika a panic je jeho oblíbená herecká poloha, kterou předváděl v několika vedlejších rolích a skečích CollegeHumor a Bored to Death. Naplno prorazil až díky stálému angažmá v sitcomu The Office. V současnosti hraje Donalda/Jareda v seriálu Silicon Valley. Objevil se také ve filmu Spy.

Sebevědomý Zach Woods není vůbec podobný svým rolím a do budoucna by rád zkusil roli někoho sociálně schopnějšího. Přiznává ale, že role Jareda je pro něj největší legrace, jakou kdy zažil.


25.9.1984
Trenton, New Jersey, USA
Zach Woods csfd

Ve víru tajemstvíSešupAngry Birds ve filmu 2Akta Pentagon: Skrytá válkaLEGO® Ninjago® filmMascotsMy ostatníŠpiónDrsňačkyHigh RoadSlečny v nesnázíchBenga v zálozePolitické kruhyWashingtonienneTerroristsBig MouthThe AfterpartyAvenue 5SimpsonoviSilicon ValleyTarantulaDobrá manželkaZviřátka


Aktualizace osobnostního profilu Zach Woods: 19.11. 2023 19:04