Sophie Stuckey 32 let


Anglická herečka Sophie Stuckey se narodila 1. března 1991 v Camdenu, který je součást Londýna. Svou první filmovou roli dostala jako jedenáctiletá v roce 2002 ve filmu DOCTOR SLEEP.

V další filmové roli se objevila až po čtyřech letech. Zahrála si jednu z vedlejších rolí americko-španělské komedie MŮJ ŽIVOT V RUINÁCH, která se natáčela v Řecku.

Její první titulní role přišla v roce 2010. Zahrála si hlavní hrdinku Summer Farley v britském seriálu SUMMER IN TRANSYLVANIA. Britská rodina se v něm odstěhuje do Transylvánie, kde dívka Summer začne chodit na neobyčejnou střední školu, kde na ni čeká nelehký úkol, utkat se s upíry, vlkodlaky a zombie.

V roce 2012 si v hororu ŽENA V ČERNÉM zahrála manželku Daniela Radcliffa, která už je ve skutečnosti mrtvá a objevuje se pouze ve vzpomínkách nebo jako duch. Ve stejném roce si zahrála v dalším britském hororu COMEDOWN.


18.11.1991
Camden Town, Londýn, England, Velká Británie
Sophie Stuckey csfd

ComedownŽena v černémNebezpečná závěťMůj život v ruináchTmaHrad bude můjDoctor SleepEndeavourSummer in TransylvaniaVraždy v Midsomeru


Aktualizace osobnostního profilu Sophie Stuckey: 18.11. 2023 01:34