Frank Mir 44 let


Frank Mir vlastním jménem Francisco Santos Miranda je kubánsko-americký MMA bojovník a příležitostný herec.

Frankova hvězda stoupala kolmo vzhůru a brzy se stal vyhlášeným specialistou v boji na zemi, kde ukončoval většinu svých zápasů po vzdání soupeře. Připočtěte vysokou odolnost vůči úderu a dostanete bojovníka, který se stal nejmladším šampionem těžké váhy UFC když v boji o titul porazil do té doby neporaženého šampiona Tima Sylviu, kterému zlomil ruku a rozhodčí zápas ukončil.

Pouhé tři měsíce po zisku titulu prodělal těžkou nehodu na motorce při které si devastujícím způsobem poranil nohu a doktoři promluvili jasně. "Buď rád , že jsi přežil a smiř se s tím, že se zápasením je konec, bude zázrak když budeš moci normálně chodit."  Více ho namotivovat nemohli a Frank se díky nezlomné vůli a také ohromné opoře rodiny a přátel dokázal vrátit do oktagonu a dokonce získat zpět svůj titul. Americký sen se splnil do puntíku a z Franka se stala žijící legenda držící dodnes v UFC několik rekordů v těžké váze.

Jeho filmová kariéra zatím moc pestrá není. Jeho první film Hell´s Chain se skoro nedá dohledat. Lidé si ho možná všimli v jeho druhém filmu CIRCLE OF PAIN, kde měl bojovou scénu na parkovišti. Tento rok by se měl objevit v Brass Knuckles. Ve všech těchto filmech hraje spolu s ostatními hvězdami UFC a jsou tedy určeny hlavně pro fanoušky MMA.


24.5.1979
Las Vegas, Nevada, USA
Frank Mir csfd

Brass KnucklesPravidla podsvětíCircle of PainHell's ChainUFC Fight Night: Hunt vs. MirUFC 191: Johnson vs. Dodson 2UFC Fight Night: Bigfoot vs. MirUFC Fight Night: Mir vs. DuffeeUFC 169: Barao vs. Faber IIUFC 164: Henderson vs. PettisUFC on Fox: Henderson vs. MelendezUFC 146: Dos Santos vs. MirUFC 130: Rampage vs. HamillUFC 140: Jones vs. MachidaUFC 111: St-Pierre vs. HardyUFC 119: Mir vs. Cro CopUFC 100: Lesnar vs. MirUFC 107: Penn vs. SanchezUFC 94: St-Pierre vs. Penn 2UFC: The Ultimate 100 Greatest FightsThe Ultimate Fighter: Team Nogueira vs. Team Mir FinaleUFC 81: Breaking PointUFC 92: The Ultimate 2008UFC 74: RespectUFC 57: Liddell vs. Couture 3UFC 61: Bitter RivalsUFC 65: Bad IntentionsUFC 51: Super SaturdayUFC 56: Full ForceUFC 46: SupernaturalUFC 47: It's On!UFC 48: PaybackUFC 41: OnslaughtUFC 43: MeltdownUFC 36: Worlds CollideUFC 38: Brawl at the HallThe Best Damn Sports Show PeriodUFC 34: High VoltageUFC PPV Events


Aktualizace osobnostního profilu Frank Mir: 16.3. 2024 08:55