Jessica Raine 41 let


Jessica Raine je britská televizní, filmová a divadelní herečka, která se narodila jako Jessica Helen Lloyd v malé vesničce Eardisley, nedaleko města Kington, které se nachází nedaleko velšských hranic. Své dětství prožila společně se svou starší sestrou na farmě svého otce Allana, kterému pomáhala s různými pracemi na farmě. Dokonce mu i pomáhala rodit malá jehňátka a telátka. Naučila se zde mnoha věcí o přírodě a naučila se také rozumět včelám a ptákům. Její matka Sue byla vyučenou tanečnicí, ale živila se jako zdravotní sestra. Její otec pracoval jako farmář, ale byl také hercem na částečný úvazek a hrál v místním divadle.

Aby překonala svou frustraci, přestěhovala se do Thajska a začala tam učit angličtinu. O rok později se přestěhovala zpět do Anglie a znovu se přihlásila na dramatickou školu s názvem „Royal Academy of Dramatic Art“. Tentokrát nastoupila a začala trénovat herectví. Na studium si přivydělávala jako servírka a zvedáním telefonů pro poskytovatele internetu společnosti BT Group.

Jessica hrála v mnoha televizních a filmových počinech epizodní role a její největší úspěch je hlavní role v britském kriminálním seriálu na motivy knih od královny detektivek Agathy Christie s názvem Tommy a Pentlička, kde si zahrála postavu Prudence, která je přezdívána Pentlička.

Jessica se narodila ve znamení Býka a je vysoká 168 centimetrů. V roce 2010, když hrála postavu Jasmine v divadelní hře „Zemětřesení v Londýně“ v Královském národním divadle v Londýně, se potkala s britským hercem Tomem Goodmanem-Hillem, se kterým se o pět let později vzala a se kterým má od roku 2019 dítě. Šťastná rodina žije v britském hlavním městě Londýně.


14.5.1982
Ross-on-Wye, Herefordshire, England, Velká Británie
Jessica Raine csfd

CarmillaBenjaminAn Adventure in Space and TimeŽena v černémRobin HoodĎáblova hodinaBecoming ElizabethBaptisteInformerPatrick MelroseThe Last PostStíny nad JerichemV čísle 9Městečko FortitudeTommy a PentličkaWolf HallLine of DutyZavolejte porodní sestřičky


Aktualizace osobnostního profilu Jessica Raine: 18.11. 2023 01:48