Brian Bloom 53 let


Americký herec a scénarista, narozen v NY roku 1970. Jeho bratr je známý producent a herec Scott Bloom, další bratr Mike Bloom se živí jako muzikant.

Po opuštění pořadu začal hrát Bloom v lokálních televizních filmech jako CRASH COURSE (1988), DANCE TIL DAWN (1988) a DESPERATE FOR LOVE (1989). Tyto filmy otevřely Bloomovi bránu k rolím v seriálech jako MELROSE PLACE, 2000 MALIBU ROAD, CSI: MIAMI, LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT, DRIVE a seriál OZ z produkce HBO.

Bloom začal zlepšovat svou daberskou kariáru v herních projektech a animovaných filmech. V roce 2009 propůjčil svůj hlas postavě jménem Alex Shephard ve známé horrorové hře Silent Hill: Homecoming a postavě jménem Jonas Sparow v seriálu Dollhouse od Josse Whedona.V roce 2010 se objevil v akčním béčkovém filmu A-TEAM, kde ztvárnil zápornou postavu jménem Pike. Momentálně se objevuje v řadě rolích, ať už herních nebo těch televizních.


30.6.1970
Long Island, New York, USA
Brian Bloom csfd

Green Lantern: Síla mociAvengers Přísně Tajné: Black Widow a PunisherRisenLego: BatmanTarzanMegazkrat: Smrtící výpadekA-Team: Poslední miseSejmi eso 2FacelessSejmi esoZodiakBaseball WivesZachránceAcross the LineBlood MoneyKnocking on Death's DoorŽivot pannyVzácný genAgentka Melanie DarrowováExtramaritalÚtěk z AtlantidyKolonieVampirellaBandit: Bandit BanditBandit: Bandit Goes CountryBandit: Bandit's Silver AngelBandit: Beauty and the BanditAt Home with the WebbersDeuce CoupeThe KeysHollisterÚnos lodi Achille LauroZoufalá láskaDance 'Til DawnDopravní akademiePěna zabijákWalls of GlassDifferent Twist, ATenkrát v AmericeLove, Death & RobotsŽelvy NinjaAvengers - SjednoceníMěstečko Záhad


Aktualizace osobnostního profilu Brian Bloom: 10.4. 2024 05:28