Marek Dobeš 53 let


Scenárista a režisér, také herec a producent se narodil 14. února 1971 v Praze. Vystudoval Univerzitu Karlovu obor žurnalistika. Ještě za studií nastoupil jako novinář „v lennonkách“ do časopisu Video Plus, kde práce zahrnovala povinné sledování béčkových filmů se Seagalem a Van Damem a psaní recenzí na ně, a tím začala jeho láska k filmům.

Marek Dobeš už dlouhodobě chystá Choking Hazard II.(režisér) a jako scénárista ADOLF HITLER NEMÁ RÁD DISCO – černou komedii s Jaroslavem Duškem, projekty jsou stále živé. Založil si vlastní společnost Alfedus, která dělá reklamy, krátké filmy a videofilmy.


14.2.1971
Praha, Československo
Marek Dobeš csfd

MrázekNelítostněĎáblova sbírkaJan ŽižkaKajínekO životMísto v životěMísto nahořeČeská fotbalová mašinaProvedu!RozsudekCesta na MěsícFIE 100Hairy Groupies: Illusory ManSebastien: NechtěnáAlmanac: Losing My MindNelly Řehořová: TydyjouDoga - Od soumraku do úsvituNelly Řehořová: Jen jedenkrátNelly Řehořová: Spiknutá vílaKrleš: EkokalypsaMarie Pojkarová: Hej kočíMilan Schelinger: Jaký hříchOlympic: My už jiný nebudemPetra Pojkarová: Krásný létoRAGE: Twenty OneMarie Pojkarová: Velkej flámMartin Kocián: PravdaVláďa Šafránek a Olga Lounová: Vím, že Ty víšArakain: PaganiniBOA: I'm DeeperSeven: Web of ObsessionDoga: GenyHodně Podně: Bílý postavySeven: Lost HeroWalda Gang: EldorádoDvojhra - ShybyManželéVálkaVýměnaSpider-VertWoman's DayInterviewThe ExecutionerByl jsem mladistvým intelektuálemPrvní českýJoystickCool Girl!Tajemství staré bambitky 2La mia banda suona il pop


Aktualizace osobnostního profilu Marek Dobeš: 3.12. 2023 09:22