Nick Carter 44 let


Nick Carter se narodil 28.1.1980 v Jamestownu. Je zpěvákem slavné chlapecké skupiny Backstreet boys. Po rozpadu skupiny se vydal na sólovou kariéru, ale nedosáhl už takové slávy jako s Backstreet boys, se kterými prodal stovky milionů cd po celém světě.

Dále jsme jej mohli vidět jako profesora Fitze v Invazi smrtícího hmyzu, Foremana ve Vražedné rychlosti a nebo jako Bena Hatchera v seriálu Osm jednoduchých pravidel.

V současné době vystupuje s Backstreet boys, se kterou se v roce 2005 dali dohromady a můžeme jej vidět v hororu Evil Blessings.


28.1.1980
Jamestown, New York, USA
Nick Carter csfd

Dead 7Apokalypsa v HollywooduVražedná rychlostOstrov příšerThe HollowSoudStřihoruký EdwardNeranditelní90210: Nová generaceMy Crazy Life8 Simple Rules... for Dating My Teenage DaughterBanzaiAmerican DreamsA las once en casaSabrina - mladá čarodějniceArthurKdyž se všechno po*ere: Woodstock 99MilkBackstreet Boys: Show 'Em What You're Made OfOfficial! Biggest Hits of the 90sMichael Jackson - pohled do soukromíConcert for World Children's Day, TheOh Aaron: Live in Concert!Koncert pro New York - živěMTV20: Everybody Talk About Pop Music!It's Only Rock 'n' RollMaking the VideoWinter BreakBehind the MusicFlorida Georgia Line feat. Backstreet Boys - God, Your Mama, And MeBackstreet Boys: IncompleteAll Star Tribute: What's Going OnAll Star: What's Going OnBackstreet Boys: The CallVarious Artists: Children of the WorldBackstreet Boys - I Want It That WayBravo All Stars: Let the Music Heal Your SoulBackstreet Boys - As Long As You Love MeBackstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back)Backstreet Boys - Get Down (You're The One For Me)Backstreet Boys - Quit Playing Games (With My Heart)Backstreet Boys: All Access VideoBackstreet Boys: The VideoBackstreet Boys - In A World Like This Live In Saitama, JapanBackstreet Boys v BarceloněBackstreet Boys: Live in ConcertBackstreet BoyzThe Kelly Clarkson ShowBoy BandGreatest HitsPeter Andre's 90 Party Hits of the 90sThe RealThe Chew


Aktualizace osobnostního profilu Nick Carter: 4.11. 2023 18:24