Brian Bosworth 59 let


Brian Bosworth je bývalou hvězdou amerického fotbalu. Narodil se 9. března 1965 v Oklahoma City. V roce 1987 podepsal první smlouvu jako profesionální fotbalista do Seattle Seahawks za jedenáct milionů dolarů. Po třech sezónách se však těžce zranil a sportovní kariéry se musel vzdát.

Již v té době začal Bosworth na radu svého agenta pokukovat po herecké kariéře a začal navštěvovat hodiny herectví. Měl možnost objevit se po boku Sylvestera Stallonea a Kurta Russella ve filmech KRIMINÁL a TANGO A CASH. Odmítl.

V roce 1991 natočil svůj velký akční debut STUDENÝ JAKO KÁMEN. Proslýchá se, že mu tuto roli nabídl samotný Michael Douglas, který měl původně v tomto filmu hrát hlavní roli. Byl to také Michael Douglas, který mu předpovídal skvělou hereckou budoucnost. Brian Bosworth hostoval v seriálech DETEKTIV NASH BRIDGES a KRIMINÁLKA MIAMI.


9.3.1965
Oklahoma City, Oklahoma, USA
Brian Bosworth csfd

The Christmas Project 2Ali ví, po čem muži toužíThe ReliantDo You Believe?The Black Rider: Revelation RoadRevelation Road 2: The Sea of Glass and FireRevelation Road: The Beginning of the EndDown and DistanceDetektiv SlydeTrestná laviceNáhlá úmrtíTajný agentTeroristické komandoTři královéStudený jako kámen 2GrázlPůlnoční pekloZrádceStudený jak kámenForging TexasAmbitionsThe EncounterBorci z Blue Mountain StateKriminálka MiamiLawlessDetektiv Nash BridgesBorn to Lead: The Sal Aunese Story30 for 30The Hill Chris Climbed: The Gridiron Heroes StoryRock Video GirlsVoices that CareThe Tonight Show Starring Johnny Carson


Aktualizace osobnostního profilu Brian Bosworth: 18.11. 2023 02:00