Sabina Rojková 26 let


Herečka Sabina Rojková se narodila v Teplicích, kde již od svých šesti let začala navštěvovat hodiny tanečního divadla. O tři roky později začala navštěvovat hodiny herectví v Krušnohorském divadle Teplice. Její dráha profesionální herečky odstartovala přijetím do divadla ABC v Praze, ve kterém získala dětskou roli Adélky v představení Jana Eyrová. Od roku 2010 hrála také v pražském divadle Rokoko v představení s názvem Krvavá svatba.

V roce 2013 začíná natáčet novou českou pohádku Jana Svěráka a film POSLEDNÍ CYKLISTA od Jiřího Svobody. Sabina Rojková se mimo herectví již od raného dětství úspěšně věnuje také zpěvu a tanci. Ač mladá Sabina není pro mnoho diváků zatím moc známá, má velký potenciál stát se do budoucnosti jednou z nejobsazovanějších hereček české divadelní a filmové scény.


12.6.1997
Teplice, Teplice, Ústecký kraj, Česko
Sabina Rojková csfd

Největší darJako letní sníhKryštofAlpha CodePřípad dvou básníkůTrojí životAmerické dopisyPoslední cyklistaTři bratřiColetteCo ste hasičiHotel KokořínMarie TerezieZločiny Velké PrahyModrý kódProfesor T.Dáma a KrálSpecialistéJá, MattoniOrdinace v růžové zahraděUliceFilm o filmu: Jako letní sníhVinohradská sto desátáEva Burešová: This Is How It GoesIfigenie v AuliděLoupežníkVIP UMáme rádi ČeskoSama domaHodina zpěvu


Aktualizace osobnostního profilu Sabina Rojková: 10.11. 2023 21:13